top of page

Een cadeau voor jezelf

Tijd voor jezelf
In deze yogavakantie kies jíj waar je behoefte aan hebt. Je mag ook overal aan meedoen, dan hoef je niet te kiezen :-).

Meer dan yoga alleen

Laat je verwennen

Ontspan en laad op, raak geïnspireerd​, bouw routine op, voel en ruik de zee en ervaar vrijheid! Spring van boord zodra de motor uit gaat.

Overnachten
aan boord

Luxe overnachten
Ons schip wordt iedere nacht door de bemanning op een andere plek gelegd, afwisselend in een baai of dorpje. Jouw luxe cabin vaart met jou mee.

Alle soorten en maten

Voor iedereen!
De meeste deelnemers zijn tussen de 25 en 55 jaar,
maar met trots kan ik zeggen dat mijn oudste deelneemster 81 is...

Ervaren organisatie

Villa Vignotti wordt gerund door mijn vriendin en collega yogadocent Lotje Dekker en haar vriend Ronald. Beide hebben veel ervaring met het begeleiden van groepen, zowel yogareizen als het begeleiden van managementteams op een strategiereis, om maar eens wat uitersten aan voorbeelden te noemen. Daarnaast zijn zij enorme smaakvolle keukenprinsen! 

LOTJE - organisator yogaretreats, gastvrouw, yogadocent, chef en masseur

'Met een prachtige wereld aan mijn voeten kan ik niet anders dan er zoveel mogelijk van willen ervaren.'

Lotje (Lot of Life) heeft zich vanaf deze zomer officieel in Italië gevestigd! Samen met haar vriend Ronald, een eigen plek in de natuur; een lang gekoesterde droom. In Piemonte voegden ze hun ondernemingen samen. Keer op keer beseffen dat je je overal en altijd kunt verbinden met ontdekken, leren, geven en ontvangen. Yoga en Reiki helpen haar om dagelijks de avontuurlijkste reizen te beleven, waar ze ook is. Lesgeven, delen met anderen, werkt als de wind in haar zeilen. 

Samen met Lotje heb ik verschillende yogaweekenden en -weken gewerkt. Met als een van de hoogtepunten de yogaweken in de sneeuw afgelopen winter. Meer informatie over Lotje vind je op haar website.

SUUS - organisator yogaretreats, gastvrouw, yogadocent en masseur

'Yoga hoeft niet zweverig te zijn'

De rijkdom van (het begeleiden van) deze Yoga & Sneeuw-weken zit 'm in een eindeloze waslijst kleine details. Varierend van Italiaanse goddelijke cappucino's op iedere hoek, de giga natuur, de uitzichten, de theatrale cultuur, de culinaire hoogstandjes tot de geuren, de kleuren, de buitenlucht. Buiten, buiten, buiten én het haardvuur. Opladen in Italië, beleef het mee! Klik hier om meer over mij te lezen.

RONALD - gastheer, chef, sneeuwschuiver, chauffeur, moppentapper en opperhoofd vuur

'Ik deel graag mijn passie voor deze streek in Italië met jou!'

Ronald zet zich in voor Lot of Life vanuit zijn ervaring als Evenementen organisator voor logistiek, vormgeving en website. Hij zorgt ervoor dat onze gasten en deelnemers in contact komen met het lokale leven van de streek: De Alta Langhe.

Over ons
bottom of page