top of page

Alle yogaretreats

Een yogaretreat van een avond, een dag, een weekend of een week.

In binnen- en in buitenland. Kies waar jij zin in hebt. Momenteel geef ik de retreatavonden, -dagen en -weekenden in Nederland en de 5-daagse en/of retreatweken in Griekenland, Spanje en zeilend op zee. Wil jij liever iets met een eigen groep op een door jou zelf gekozen plek? Laat het mij weten, ik denk graag met jou mee!

Op onderstaande locaties kun je mij vinden. Check ook de agenda als je liever zoekt op datum.

Hou mijn nieuwsbrief in de gaten voor aanvullende informatie.

yoga met suus-yoga-vakantie-yoga-retrait

Amsterdam

In Amsterdam rol ik graag op verschillende locaties een matje voor jou uit, zowel tijdens groepslessen, bedrijfsyoga en privé yogalessen.

yogazaal.jpg

Scheveningen

Voor Lighthouse Works ben ik een aantal weekenden per jaar aan zee te vinden. In een heerlijk hotel kun je yogalessen combineren met veel of weinig vrije tijd, detox of heerlijke maaltijden, sauna en wandelingen op het strand.

yoga met suus-yoga-vakantie-yoga-retrait

Griekenland, het eiland Poros - hotel Odyssey of de Glamping

Jezelf verwennen met yoga, zeezicht, een fijn appartement, buitenlucht, wandelingen langs de zee of door de bossen, vrijheid om er elke dag een ontdekkingstocht van te maken op jouw manier.

yoga met suus-yoga-vakantie-yoga-retrait

Spanje - villa Fahala

Een villa om te ontsnappen, te relaxen en als fijn vertrekpunt om het prachtige Andalusië te ontdekken.

Een villa die het beste biedt van beide werelden: afgelegen en in de rustgevend natuur van onze omringde tuin, maar ook dichtbij (bad)plaatsen zoals het gave, modern opgeknapte en historische Malaga, Ronda, Mijas en het bekende wandelpad Camino del Rey. 

Sailing chef zeilen

Zeilen

Buiten, buiten, buiten, onder de sterren en de blauwe lucht, omringd door eindeloos mooi blauw water. Van stille baaien tot kleine dorpjes. De mooiste, unieke (yoga)plekjes. En dan ook nog zo waanzinnig attent verzorgd worden. De bemanning heeft er duidelijk beide lol in, met elkaar en met de gasten. 'A once in a life time experience' (of heel veel vaker)!.

yoga met suus-yoga-vakantie-yoga-retrait

Spanje, het eiland La Palma

Zowel de oceaan- als de vulkaanenergie. Een eiland anders dan anders. In het midden bergen die doen denken aan de Zwitserse Alpen, in het oosten onder andere het hoofdstadje Santa Cruz met z'n geschiedenis. In het westen de bananenplantages en de mooie stranden met eeuwige zomerse temperaturen.  

CONTACT
bottom of page