Alle yogaretreats

Een yogaretreat van een avond, een dag, een weekend of een week.

In binnen- en in buitenland. Kies waar jij zin in hebt. Momenteel geef ik de retreatavonden, -dagen en -weekenden in Nederland en de 5-daagse en/of retreatweken in Griekenland, Spanje en Italië. Wil jij liever iets met een eigen groep op een door jou zelf gekozen plek? Laat het mij weten, ik denk graag met jou mee!

 

Op onderstaande locaties kun je mij vinden. Check ook de agenda als je liever zoekt op datum.

Hou mijn nieuwsbrief in de gaten voor aanvullende informatie.

yoga met suus-yoga-vakantie-yoga-retrait

Amsterdam

In Amsterdam rol ik graag op verschillende locaties een matje voor jou uit, zowel tijdens groepslessen, bedrijfsyoga en privé yogalessen.

Ermelo

Voor Lighthouse Works ben ik een aantal weekenden per jaar te vinden op de Veluwe. In een heerlijk hotel kun je yogalessen combineren met veel of weinig vrije tijd, detox of heerlijke maaltijden, sauna en wandelingen in de natuur.

Griekenland, het eiland Poros - hotel Odyssey of de Glamping

Jezelf verwennen met yoga, zeezicht, een fijn appartement, buitenlucht, wandelingen langs de zee of door de bossen, vrijheid om er elke dag een ontdekkingstocht van te maken op jouw manier.

Spanje - villa Fahala

Een villa om te ontsnappen, te relaxen en als fijn vertrekpunt om het prachtige Andalusië te ontdekken.

Een villa die het beste biedt van beide werelden: afgelegen en in de rustgevend natuur van onze omringde tuin, maar ook dichtbij (bad)plaatsen zoals het gave, modern opgeknapte en historische Malaga, Ronda, Mijas en het bekende wandelpad Camino del Rey. 

Italië - villa Vignotti

In de wintermaanden is een yogaretreat super te combineren met sneeuw. Onze villa kijkt uit op de Alpen en staat midden in de natuur van de Piemonte streek in Noord West Italië, bekend door de heerlijke keuken en de lekkerste delicatessen, van beroemde truffels tot wijnen. Loopt het water je al in de mond?