top of page

strand

en yoga in Griekenland

De prijs verschilt per locatie (Hotel of Glamping) en per accomodatie (eigen kamer/tent of gedeeld bijvoorbeeld).
Een boutique hotel of een luxe tent op de Glamping (=Glamorous camping). Beide aan zee.
Naar welk verblijf gaat jouw voorkeur?
Voor iedere week selecteren we aanbevolen vluchten naar Athene. Vraag gerust vrijblijvend het document met deze vluchten op. 

Ervaren organisatie

Practice makes perfect. Zowel de Odyssey-familie (eigenaren Hotel en Glamping) als ik hebben jarenlange ervaring met het organiseren van (yoga)vakanties.

Jaarlijks schaven we bij qua inhoud, begeleiding, locaties en organisatie. En doordat we zoveel deelnemers hebben gesproken weten we welke aspecten belangrijk zijn. Zoals het creëren van een gezellige sfeer in de groep, sfeervolle rustige yogaplekken en deskundige, ontspannen begeleiding van de activiteiten. De Odyssey familie bestaat uit:

yoga met suus-yoga-vakantie-yoga-retrait
KATERINA en RIK

'Wij ontvangen je met open armen'

Katerina is geboren en getogen op het Griekse eiland Poros. Zo lang zij zich kan herinneren is ze aan het koken, bakken en aan ‘t roosteren. Natuurlijk verwachtte iedereen dat ze een Griekse man zou trouwen maar het werd de Nederlandse Rik. En samen kregen ze hun dochter Dora, die ondertussen minstens net zo bedreven is in hun bedrijf en in de keuken. Zowel bij hotel Odyssey als op de Glamping kun je hun kookkunsten proeven. Via Rik hoor je als de (aan) betaling is ontvangen. Ook is hij fan van yoga en doet hij zo veel mogelijk mee.

Ben je kookfan? Neem dan een kijkje op hun blog: Katerina’s Kouzina. En als je zin krijgt om met Dora of haar moeder mee te koken en/of yoga te komen doen, spring op het vliegtuig naar Athene. Vanaf daar brengt de boot je in een uur naar Poros. Wij ontvangen je met open armen!

yoga met suus-yoga-vakantie-yoga-retrait
DORA en VAGGELIS - eigenaren hotel Odyssey

'Wij zijn mensen-mensen'

Als dochter van de Griekse Katerina en de Nederlandse Rik (zie hierboven en hieronder) groeide Dora op in Nederland maar onderhield altijd nauwe banden met haar moeders land. Als volwassene, en klaar met haar opleidingen, runt ze samen met haar man Vaggelis hotel Odyssey. 

yoga met suus-yoga-vakantie-yoga-retrait
SUUS

'Yoga hoeft niet zweverig te zijn'

Al zeilend rond de Griekse eilanden ontdekte ik Poros vele jaren geleden. Door de kleine gemeenschap van ongeveer vierduizend inwoners, de afwezigheid van massatoerisme en de authentieke sfeer voelde ik mij er al snel thuis.  Poros met zijn verborgen strandjes en eindeloze pijnboombossen is een oase van rust, maar toch ook heel levendig. Op het eiland van 31 vierkante kilometer is de zee altijd dichtbij. Voor mij is Poros daarom de ideale plek voor een yogavakantie. Ik neem je tijdens deze yogaweken heel graag mee naar verschillende yogaplekken zodat je, net zoals ik, van het hele eiland kunt genieten. Klik hier om meer over mijn yoga-achtergrond lezen en hier kun je doorklikken naar een leuke blog die een indruk geeft van de yogaweken op Poros.

bottom of page