top of page

strand

en yoga in Griekenland

Tijd voor jezelf
In deze yogavakantie kies jíj waar je behoefte aan hebt. Je mag ook overal aan meedoen, dan hoef je niet te kiezen :-).
Laat je verwennen

Ontspan en laad op, raak geïnspireerd​, schuif aan in plaats van boodschappen doen. Bouw routine op, plons, wandel mee en bovenal: ervaar vrijheid!
Luxe overnachten
Een boutique hotel of een luxe tent op de Glamping (=Glamorous camping). Beide aan zee.
Naar welk verblijf gaat jouw voorkeur?
Voor iedereen!

Flexibiliteit qua geest, openheid, humor en zelfstandigheid zijn de mooiste gemeenschappelijke delers. 

Ervaren organisatie

Practice makes perfect. Zowel Katerina als ik hebben jarenlange ervaring met het organiseren van (yoga)vakanties.

Jaarlijks schaven we bij qua inhoud, begeleiding, locaties en organisatie. En doordat we zoveel deelnemers hebben gesproken weten we welke aspecten belangrijk zijn. Zoals het creëren van een gezellige sfeer in de groep, sfeervolle rustige yogaplekken en deskundige, ontspannen begeleiding van de activiteiten. Speciaal voor deze yogavakantie worden we geholpen door Dora, Vagellis, Rik en Lotje.

KATERINA en RIK - eigenaren glamping Odyssey
yoga met suus-yoga-vakantie-yoga-retrait

'Wij ontvangen je met open armen'

Katerina is geboren en getogen op het Griekse eiland Poros. Zo lang zij zich kan herinneren is ze aan het koken, bakken en aan ‘t roosteren. Natuurlijk verwachtte iedereen dat ze een Griekse man zou trouwen maar het werd Rik, een Nederlandse man. Al gauw startten ze hotel Odyssey, waar je haar kookkunsten kunt proeven. Via Rik hoor je als de (aan) betaling is ontvangen. Ook is hij fan van yoga en doet hij zo veel mogelijk mee.

Ben je kookfan? Neem dan een kijkje op Katerina's blog: Katerina’s Kouzina. En als je zin krijgt om met haar mee te koken en/of yoga te komen doen, spring op het vliegtuig naar Athene. Vanaf daar brengt de boot je in een uur naar Poros. Wij ontvangen je met open armen!

DORA en VAGGELIS - eigenaren hotel Odyssey
yoga met suus-yoga-vakantie-yoga-retrait

'Wij zijn mensen-mensen'

Als dochter van de Griekse Katerina en de Nederlandse Rik (zie hierboven en hieronder) groeide Dora op in Nederland maar onderhield altijd nauwe banden met haar moeders land. Nu ze volwassen is en klaar met haar opleiding runt ze samen met haar man Vaggelis hotel Odyssey. 

SUUS - organisator yogareizen, gastvrouw, yogadocent en masseur
yoga met suus-yoga-vakantie-yoga-retrait

'Yoga hoeft niet zweverig te zijn'

Al zeilend rond de Griekse eilanden ontdekte ik Poros vele jaren geleden. Door de kleine gemeenschap van ongeveer vierduizend inwoners, de afwezigheid van massatoerisme en de authentieke sfeer voelde ik mij er al snel thuis.  Poros met zijn verborgen strandjes en eindeloze pijnboombossen is een oase van rust, maar toch ook heel levendig. Op het eiland van 31 vierkante kilometer is de zee altijd dichtbij. Voor mij is Poros daarom de ideale plek voor een yogavakantie. Ik neem je tijdens deze yogaweken heel graag mee naar verschillende yogaplekken zodat je, net zoals ik, van het hele eiland kunt genieten. Klik hier om meer over mijn yoga-achtergrond lezen en hier kun je doorklikken naar een leuke blog die een indruk geeft van de yogaweken op Poros.

Over ons
bottom of page