top of page

YOGASTIJLEN

​​Zowel online als tijdens de yogaweekenden en -vakanties geef ik twee soorten yoga: een "sportieve" stijl en een "relaxte" stijl. 
"sportieve" yogales
De stijl van de "sportieve" les heet (Vinyasa) Flow, een yogavorm die voornamelijk bestaat uit een aaneenschakeling van krachtige bewegingen op het ritme van je ademhaling. Afhankelijk van de groep gaat het tempo van de flow wat sneller of langzamer. Ik geef hoe dan ook opties zodat er voor iedereen een passende variant is! 
Tijdens de yogavakanties is deze les in de ochtend en ongeveer een uur. In het begin van de yogavakantie starten we met een basis flow serie aan houdingen die gedurende de week uitgebreid wordt. Ook zal er voldoende ruimte zijn voor techniek binnen de houdingen.
"relaxte" yogales
De stijl van de "relaxte" lessen heet yin-yoga. Dit is een yogavorm waarbij je voornamelijk zit of ligt en langer in de houdingen bent, gemiddeld 4 minuten. Zo kan je lichaam rustig wennen aan het stretchen en zal je het verschil in jouw flexibiliteit al tijdens de oefeningen merken.​

Van beide stijlen heb ik een yogavideo van 30 minuten op YouTube die je kunt bekijken of doen.

KLIK HIER

bottom of page