top of page

Massages

Zowel in Amsterdam als tijdens de yogaweken kun je jezelf een Holistic Pulsing-massageeen Reiki-behandeling, een ontspanningsmassage, of een privé yogales kado doen (of een combi van alle 4). Soms geef ik de behandelingen zelf, soms is er een externe masseur aanwezig en is het aanbod afhankelijk van zijn/haar specialiteiten. De keuze is vooraf bekend bij het boeken.

Holistic Pulsing

Vraag jij je af wat Holistic Pulsing is? In mijn woorden: een massagevorm waarbij jij gekleed op de tafel ligt en je mag ontspannen. Ondertussen beweeg ik jou op een zachte manier ritmisch heen en weer. Van je tenen tot en met je kruin, je hele lichaam beweegt. Door het steeds wisselende ritme en de geleide beweging kun jij ontspannen en gedachten/spanningen/ervaringen van je af laten glijden. We doen vaak pogingen om alles te houden zoals het is, terwijl we ook weten dat bewegen en voortdurend nieuwsgierig en leergierig blijven je jong houdt. De bewegingen leiden er onder andere toe dat afvalstoffen aan je bloedstroom worden meegegeven. En, net zoals bij yoga, brengt het bewegen/schudden meer dan alleen lichamelijke ontspanning. 

Reiki

Voor mij nog steeds niet voldoende in woorden te vatten. Voorbeelden die iedereen intuïtief in zich heeft: stoot je je hoofd, dan grijp je met je handen naar je hoofd, en het helpt de pijn te verzachten. Herkenbaar? Of: als ik pijn in mijn buik heb dan leg ik mijn handen op mijn buik. Logisch dat dat helpt? Nee. Maar alleen al de aandacht en de warmte van handen verlichten.

Met mijn handen raak ik je aan en beweeg ik over en op jouw lichaam. Intuïtief hou ik mijn handen langer op bepaalde plekken om aan die plekken aandacht te besteden. Jij mag ontvangen. Soms zal ik je misschien iets vragen. De aanrakingen kunnen fijn zijn en/of dingen in beweging zetten.

 

Ontspanningsmassage

Daarnaast kun je jezelf ook een ontspanningsmassage kado doen. Het is een zachte oliemassage waarbij ik bewust niet heel hard druk op eventuele knooppunten die ik tegenkom of die jij aangeeft, maar ik ga ze ook niet uit de weg. Jij kunt blijven ontspannen en vanuit daar herstellen. Ik gebruik hierbij de lavendel bodyoil van de Olive Lab, 100% natuurlijk, vanuit Poros (Griekenland).

Privé yogales

Aandacht op maat, voor bepaalde houdingen, voor jouw lijf of een yin-yogales met mini massages (een soort thai yogamassage).

bottom of page