top of page

YOGA TO GO

Credits video:

Studenten van het 𝗚𝗿𝗮𝗳𝗶𝘀𝗰𝗵 𝗟𝘆𝗰𝗲𝘂𝗺 𝗶𝗻 𝗨𝘁𝗿𝗲𝗰𝗵𝘁 hebben deze video gemaakt om ‘Yoga to Go’ uit te leggen.
 

Het was voor hen een alternatieve manier van stage lopen in Coronatijd. De studenten vormden een ‘reclamebureau’ o.l.v. hun ‘directeur’ Bob Aardewerk, die dit gave stageconcept bedacht en coördineerde. Ik was hun klant.

Wat hebben wij ENORM genoten, geleerd, deadlines gehaald en af en toe een beetje geknokt.

En nu ben ik bovenal blij dat Yoga to Go, wat al 12 jaar op de plank lag, eindelijk verder uitrolt. Lang leve de parels in de Coronatijd!

Wat is Yoga to go?

Geheel naar jouw wens maak ik speciaal voor jou een eigen unieke yogavideo.

Je kunt denken aan de volgende wensen:

  • lichamelijke aandachtspunten zoals hamstrings, schouders, nek, rug, buik

  • inspiratie zoals bijvoorbeeld rust in je hoofd, zelfvertrouwen, gedachtenkracht, creativiteit, het volgen van je intuïtie, je uitspreken, jaloezie, je rust pakken om dingen neer te laten dwarrelen

  • of wie weet is er iets anders dat jou bezig houdt of waaraan je aandacht wilt besteden.


Met deze speciaal voor jou gemaakte video kun je zelf jouw eigen yogaplek en -moment kiezen. Van je woonkamer tot in het park, 's ochtends of 's avonds, 1x per dag/per week of per maand, Jouw Yoga to go kan overal en is onbeperkt bruikbaar!

Ik help en motiveer je graag om blijvend in beweging te zijn.

Wil jij zo'n Yoga to go-video?

Geef dan jouw wensen door via het Yoga to go-formulier. Daarna hebben we, als nodig of als je dat wilt, een telefonische afstemming. Vervolgens ontvang je binnen uiterlijk 1 week jouw eigen unieke Yoga to go-video.

Prijs voor deze unieke Yoga to go-video

15 minuten video: 35 euro

30 minuten video: 70 euro

De kosten zijn eenmalig en voor oneindig veel plezier. Je ontvangt een tikkie of je kunt via een bankoverschrijving betalen.

Tip

Je kunt de Yoga to go ook kado geven.

Vragen?

Aarzel niet om contact met me op te nemen en je vragen te stellen. Ik vind het heel leuk om met je mee te denken en er met elkaar iets moois van te maken.

bottom of page