top of page

Lees bij reviews wat anderen over mij zeggen. Onderstaand mijn eigen verhaal en linken naar:

* mijn kijk op yoga,
* de yogastijlen en massagesoorten die ik geef
* mijn ideale deelnemer en
nieuwsbrieven en blogs die ik heb geschreven.

Mijn yoga-opleiding begon ik in 2010 omdat ik tijdens mijn reizende zeilleven goede yogalessen miste.
De Ashtanga yoga-opleiding van Johan Noorloos, Marcel de Vis Heil en Anat Geiger deed ik om meer kennis op te doen voor mijn
'eigen yoga'. Maar al snel merkte ik hoe leuk het is om deze kennis over te dragen en anderen te laten zien dat yoga niet zweverig hoeft te zijn en dat je dat heus wel kunt combineren met een drankje.
 
Ik beoefen zelf graag verschillende soorten yoga. Afwisseling en nieuwsgierigheid werken voor mij als sleutel tot een rijk en vrolijk leven. Ik reis regelmatig, werk als freelance projectmanager, hou van varen en langzaam hardlopen, goede gesprekken, humor, luchtigheid, een cocktail, een mocktail en nog van veel meer andere leuke dingen.

Inmiddels organiseer ik mijn eigen groepslessen en yogavakantiemomenten, waarvan al meer dan 60 yogaweken en evenzoveel yogaweekenden. Ook geef ik met veel plezier bedrijfs- en privéyoga. Naast mijn yoga werk ik als freelance projectmanager voor reclamebureaus, goede doelen en grote merken. Ik vind de combinatie van yoga en de zakelijke wereld een rijkdom!

 

Griekenland
Al sinds 1997 bezoek ik regelmatig het Griekse eiland Poros. Soms zeilend, soms per camper, soms met de auto, soms per ferry. Mede doordat er geen vliegtuigen landen is het eiland minder bekend en trekt het mij daardoor meer aan. Ongeveer vierduizend inwoners wonen er het hele jaar, waaronder mijn vriendin Beer die met haar Griekse Babis getrouwd is. Beer tipte mij in 2016 om eens kennis te maken met de Odyssey familie. En zo begon de sneeuwbal te rollen voor heel veel prachtige yogaweken. 

Spanje

In Spanje woont een gedeelte van mijn familie. Ook zo'n fijn thuisland voor me. Toen in 2018 een oud yogadeelneemster en inmiddels vriendin (Nicole) het roer omgooide en villa Fahala kocht ontstonden de yogaweken op deze locatie.

Turkije

In 2006 kwamen mijn vriend en ik voor het eerst aanvaren in dit zeilgebied. Wij waren gelijk verkocht, zo mooi is het daar en zo beschut qua zeilen. Daarnaast zijn de mensen zeer vriendelijk en gastvrij en is de keuken super rijk aan heerlijke ingrediënten en kruiden. Meerdere jaren hebben wij iedere hoek / baai verkend en zodoende veel mensen en plekken leren kennen. Sinds 2012 zijn de Yoga en Zeilweken gestart en laat ik je die idyllische (yoga)plekken met veel plezier zien, soms zelfs bij de locals thuis (op hun dakterras uitkijkend op zee of onder de citrusbomen).  

La Palma

In 2013 kocht ik een mooie armband van een vriendin van een vriendin (Emilie). Het verhaal van Emilie intrigeerde mij. Ze had haar mooie baan bij een Trustbedrijf (waar ik op dat moment als freelancer werkte) verruild voor het leven aan boord van een schip in een haven op la Palma en startte haar bedrijf met het maken van sieraden. Jaren heb ik haar gevolgd en zo is de start ontstaan van de 'La Palma reis'.

bottom of page