top of page

Voor wie?

Voor mannen en vrouwen
Meestal zijn er meer vrouwen dan mannen...
Kom op mannen! 

Voor iedereen die zin heeft in eigen tijd of tijd samen met gelijkgestemden. Deze reis is geen groepsreis, we zijn sociale wezens maar het is jouw vakantie en jij bepaalt zelf hoe en met wie je jouw ideale dag indeelt. Na de gezamenlijke ontmoetingen bij yoga en ontbijt waaiert iedereen uit. Deze mooie uitspraak van een gast deel ik graag met je: 'Ik heb mezelf bij mij dus het wordt hoe dan ook leuk'.

 

Mijn reizen zijn voor iedereen die zich herkent in deze uitspraak. Tijd om te doen waar je zelf zin hebt, met iemand of alleen. Rondom iedere locatie heb ik veel tips om er op uit te gaan. Ik deel ze graag met je. Uiteraard ben je ook welkom om van de heerlijke rust rondom de locaties te genieten. Voor de middagyoga en het diner treffen we elkaar weer. 

Als je je instabiel voelt, of midden in een groot verwerkingsproces zit, kan yoga in groepsverband soms te zwaar zijn. Bij twijfel kun je natuurlijk altijd even informeren of de les, het weekend of de week geschikt voor je is, voordat je boekt. 

bottom of page