top of page

Voor wie?

Voor mannen en vrouwen
Meestal zijn er meer vrouwen dan mannen...
Kom op mannen! 

Voor iedereen die zin heeft in eigen tijd of tijd samen met gelijkgestemden.

Ook nog handig om te weten:

# Geen groepsreis

Deze reis is geen groepsreis, we zijn sociale wezens maar het is jouw vakantie en jij bepaalt zelf hoe en met wie je jouw ideale dag indeelt. Na de gezamenlijke ontmoetingen bij yoga en ontbijt waaiert iedereen uit. Deze mooie uitspraak van een gast deel ik graag met je: 'Ik heb mezelf bij mij dus het wordt hoe dan ook leuk'. Mijn reizen zijn voor iedereen die zich herkent in deze uitspraak. Tijd om te doen waar je zelf zin hebt, met iemand of alleen. Rondom iedere locatie heb ik veel tips om er op uit te gaan. Ik deel ze graag met je. Uiteraard ben je ook welkom om van de heerlijke rust rondom de locaties te genieten. Voor de middagyoga en het diner treffen we elkaar weer.

# Fit lijf om te wandelen

Ik hou er van om de yoga op verschillende plekken te geven zodat je meer van de omgeving 'ziet'. Het komt voor dat we wandelend naar de yogaplek gaan. Per locatie komt dit in meer of in mindere mate voor en zijn de wandelingen gemakkelijker of intensiever. Mocht je moeite hebben met lopen / hoogteverschil / ezelspaden, informeer dan eerst of de reis geschikt voor je is.

# Geen therapieweek

De week en de yoga zijn een vakantiekado voor jezelf, waarin ''dingen'' neer kunnen dwarrelen en op kunnen borrelen. Inzichten en inspiratie komen voorbij. De rust, ruimte en yoga nodigen hiervoor uit. Je kunt hierover ''met jezelf praten"s of uitwisselen met een gelijkgestemde. Er is geen professionele therapiebegeleiding en dat is ook niet het doel van deze vakantieweek. Als je je instabiel voelt, of midden in een groot verwerkingsproces zit, kan yoga in groepsverband soms te zwaar zijn. Bij twijfel kun je voordat je boekt altijd even informeren of de les, het weekend of de week geschikt voor je is. 

# Dieet

De maaltijden zijn vegetarisch (geen vlees, af en toe vis, wel zuivel). De diversiteit van de maaltijden maakt dat er altijd voldoende keuze is voor iedereen, ook als je vegan eet of ergens niet van houdt. Je beslist zelf wat je in je mond stopt :-). Over het algemeen kunnen we rekening houden met een allergie. Overleg bij twijfel.

# Yoga, wijn, koffie, thee, water
Bij het ontbijt is er voor de liefhebber een verse sap, koffie en thee. Bij het diner is er (bubbelend) water, een biertje/wijntje en thee/koffie. Frisdranken kun je altijd zelf kopen en meenemen naar de maaltijd net zoals een eventueel sterker drankje.

bottom of page