Reviews

Onderstaand een totaaloverzicht aan reviews, gesorteerd op datum. Scrol naar beneden en vind onder de naam de rubriek, waaronder Nederland, Griekenland, Spanje, Italië, bedrijfsyoga, groepsles, privéles:

yoga met suus-yoga-vakantie-yoga-retrait

Het blijft bijzonder om te morgen ervaren hoe Suus en Ester zichzelf elke keer weten te overtreffen. Ga je met hen op reis? Wees dan voorbereid op een overvloed aan mooie nieuwe energie op en buiten de mat, inspirerende woorden en bijzondere gesprekken. Gegarandeerd opladen in een bijzondere setting! 

Charlotte

September 2019

Yoga-try-out-week, rondom Poros (Griekenland), meer info volgt binnenkort

valerie.jpg

Lotje you’re one of a kind wat een talent heb jij, prachtige stem, kracht en souplesse, duidelijke uitleg elke keer een mooi yoga avontuur. Suus je bent fantastisch, zonder stress en met veel toewijding naar je gasten ben jij de rots in deze yogaweek. Je voor en na zorg is opmerkelijk en dat geeft aan dat je hier met je hart en ziel in zit. De op één lijn zitten qua samenwerking met Rik is goed voelbaar en zorgt voor een ontspannen sfeer. Jullie kunnen snel schakelen en hebben overal een oplossing voor!

Valerie

September 2019

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Glamping

natascha.jpg

Ik gun iedereen een week yoga op Poros! Je komt als een verbeterde versie van jezelf terug. Uitgerust(er), lenig(er), blij(er), (hart&zon)verwarmd en bovenal geïnspireerd!

Natascha

Juli 2019

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

natascha.jpg

Ik gun iedereen een week yoga op Poros! Je komt als een verbeterde versie van jezelf terug. Uitgerust(er), lenig(er), blij(er), (hart&zon)verwarmd en bovenal geïnspireerd!

Natascha

Juli 2019

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

maria.jpg

Heerlijk tijd op Poros, wat een mooi eiland en vriendelijke mensen. De yogalessen waren goed in opbouw. Voor alle niveaus geschikt en zeker ook in de warmte goed te doen. De variatie in de locaties, de diverse wandelingen en de lessen van Ester de Vos, alles was bovenverwachting. De bijdrage en deelname van Rick vond ik ook erg leuk. Maar ook Dora, Stella, Michel, Vangelis en Suus. Bedankt voor de heerlijke tijd. Ik kom terug. 

Maria

Juli 2019

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

chantal.jpg

Wat n heerlijke en bijzondere plek! Zoveel warmte (ook letterlijk :) liefde en goede en positieve energie van Suus, Ester, Rik en Katerina.

Zoek je rust, gezelligheid, goede yoga lessen, fijne massages, bijzondere uitjes, heerlijk eten en n week vol geluksmomentjes dan moet je hier naartoe!

Chantal

Juni 2019

Yogaweek @ Glamping to Poros (Griekenland) 

esther.jpg

Heerlijke relax yoga vakantie met veel persoonlijke aandacht. Een groepsgevoel maar ook veel eigen tijd. Ontspannen omgeving en goede sfeer. Lieve mensen en heerlijk eten. Poros is een prachtig eiland, niet te toeristisch, met leuk stadje en verschillende strandjes.

Esther

Juni 2019

Yogaweek @ Glamping to Poros (Griekenland) 

mary.jpg

Voor de 3e keer op Poros en hoe gek het mag klinken, het verveelt me absoluut niet, ik lijk wel verslaafd! Waarom? Weer een fantastische week, weer een te gekke groep, weer een nog mooiere Glamping, weer de fijne yogalessen, weer de warme aandacht, zorg en humor van Suus, Ester, Katerina en Rik. Nu zelfs met een zwembad op de Glamping. Wat is er fijner om na een activiteit een verkoelende duik in het zwembad te nemen. Of 's morgens heel vroeg de zee in de duiken en de zon te zien opkomen. Kortom, een aanrader!

Mary

Juni 2019

Yogaweek @ Glamping to Poros (Griekenland) 

fay.jpg

Fantastisch! Genieten op jouw manier, ik hou er van. Alleen maar mooi mensen.

Fay

Juni 2019

Yogaweek @ Glamping to Poros (Griekenland) 

juul.jpg

Totaal boven verwachting. Deze mensen nemen je mee naar de mooie plekjes om samen van te genieten. Het voelt ook niet als excursie of programma, meer als; laten we dit samen ontdekken en beleven! De yoga was energiek en uitdagend en een combi van yoga beoefening, mindfulness en vriendelijk zijn voor jezelf en jouw lichaam. Waar nodig kreeg ik hulp van Ester en Suus. Ze zien alles. De mini massages die Suus en Ester geven geven extra fijne ontspanning. Suus en Ester zijn samen een dreamteam. Ze wisselen elkaar tijdens de les af en dat gaat naadloos. De yogalocaties zijn afwisselend. De ene dag een stukje wandelen naar de locatie en de volgende dag weer thuis op de Glamping. Dit spreekt mij erg aan en na de week heb ik het gevoel 3 week weg te zijn geweest i.p.v. 1! Het dagprogramma biedt inspiratie, structuur, mogelijkheden en vrijheid.  Alles onder het mom van ‘veel plezier op jouw eigen manier’! Vanaf de eerste stap op de steiger heb ik me thuis gevoeld hier. In de avond branden de lampjes en lampionnen aan de olijfbomen, waar onze tenten stonden. Je hoort de golfjes van de zee. De krekels. Het buitenleven, kamperen en dan toch het comfort van de tent en de eigen badkamer. In de woonkeuken is ruimte om te zitten aan de tafels of te loungen op de gezellige banken. 

Juliette

Juni 2019

Yogaweek @ Glamping to Poros (Griekenland) 

evelien.jpg

Mijn eerste yogavakantie en gelijk een schot in de roos en in mijn hart!
Suus.Ester, Rik, Katharina zorgen ervoor dat alles perfect verloopt. Hun liefde en aandacht maakt dat dit een vakantie is om nooit te vergeten!

Evelien

Juni 2019

Yogaweek @ Glamping to Poros (Griekenland) 

vero.jpg

Jouw enthousiasme, aandacht, liefde en de prachtige locaties hebben mij vorig jaar enorm geraakt. Keuze om terug te komen was snel gemaakt en daar heb ik geen moment spijt van! Poros met al haar fantastische plekken, het thuiskomen en verwend worden in Odyssey en jouw geweldige lessen waarbij de yin voor mij een uitdaging blijft. Krul je lippen naar een glimlach. Hoe mooi is dat! De hele dag een lach op je gezicht. Lieverd, heel veel dank weer.

Veronique

Mei 2019

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

emily 2.jpg

Je voelt hoe de week met alle liefde is georganiseerd, mij heeft het veel gebracht. Jullie maken de wereld en de mensheid een stukje mooier!

Anoniem

Juni 2019

Yogaweek @ Glamping to Poros (Griekenland) 

yvon.jpeg

Wat een feestje om weer een weekje vakantie met je te mogen beleven. Weer een week vol verwenmomentjes! En wat een fijne mensen heb je om je heen verzameld, en wat een mooie plekken heb je met ons gedeeld. Dank je wel lieve Suus!

Yvonne

Mei 2019

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

carine.jpeg

Dag mooi mens. Dank je wel om te mogen ontspannen, te bewonderen en mogen (te) herkauwen. Met zoveel schoonheid om ons heen. Om ons zachtjes door de wind te laten wiegen.

Carine

Mei 2019

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

hendrik.jpeg

Ook voor een  niet-yoga was het een aangename vakantie dankzij jouw fabuleuze organisatietalent en jouw niet aflatende inspanningen om het iedereen naar zijn zin te maken. Bedankt daarvoor en verder veel geluk in je avontuurlijke leven.

Hendrik

Mei 2019

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

bjorge.jpeg

Voor de 2de keer, maar niet minder inspirerend. Wat een geweldige vrouw ben jij. Jouw rust, liefde en een groot hart die je graag deelt. Lieve Suus, blijf je verwonderen en blijf heerlijk jezelf! Onwijs bedankt voor alle mooie herinneringen. 

Bjorge

Mei 2019

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

bar.jpeg

Wauw! Bloemen voor jou! Elke dag, de hele week was er 1 om in te lijsten. Wat een aandacht, liefde, zorg en betrokkenheid. Alles klopte. Dankzij jou is de batterij geheel opgeladen.

Barbara

Mei 2019

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

karen.jpeg

Heel veel dank voor de fantastische week waarin ik op een fantastische, inspirerende wijze kennis heb mogen maken met yoga! Daarbij ook nog eens een heerlijke ontspanningsmassage - wat een feest! Het was een geweldige week, met heel veel lieve mensen. Mooi eiland en natuur en veel meer. Heel, heel veel dank en tot volgend jaar!

Karen

Mei 2019

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

marie anne.jpeg

Bedankt voor de fijne en ontspannende week hier op Poros. De yogalessen waren erg fijn en ontspannend met jouw prettige manier van uitleggen. Heel veel succes met alle yogalessen en allerlei nieuwe ontwikkelingen.

Marie -Anne

Mei 2019

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

marjan.jpg

De voorpret was al geweldig maar het zijn hier op Poros overtreft alle verwachtingen. Met yoga door je deskundige begeleiding stappen gemaakt en verder genoten van het eten en de gastvrijheid van Rik en Katerina Zoveel gezien en beleefd. Echt onvergetelijk.

Marjan

Mei 2019

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

marian 2.jpeg

Wat 'n mooi mens, wat 'n fantastische plek, jouw liefdevolle zijn, wat 'n verwennerijen en wat bijzonder dat jij keer op keer ook weer zo geniet van 'jouw' groep. Dank voor alle moois, zorg, wandelingen, nabijheid en aanraking.

Marian

Mei 2019

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

loeke.jpg

Gelouterd, werwend, liefdevol omringd, te veel gegeten, gelachen, yin, Rik, Katerina en vooral jou leren kennen. Dank voor de wonderschone week.

Loeke

Mei 2019

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

monique.jpg

Wat een heerlijke week! Hele fijne yogalessen, heerlijke massages, mooie plek met hele lieven mensen waar je de liefde voelt en ontzettend lekker eten. Het was geweldig. ik ga volledig opgeladen en ontspannen naar huis. Grote kans dat ik nog een keer een yogaweek bij je boek. Op deze mooie plek of 1 van de andere locaties. En als je nog een assistent nodig hebt dan weet je me te vinden :-). Dank je wel!

Monique

Mei 2019

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

annemieke.jpg

The Magic is still there! Lieve Suus, wat was het toch weer ongelooflijk fijn! De yogalessen waren weer een genot. De vertroeteling voelt als puur geluk. Wat ben je een mooi mens! Dank je wel.

Annemiek

Mei 2019

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

yoga met suus review katja.jpg

Dank voor weer een heerlijke week! Nu geen yoga van jou, maar van Lotje. En dan ook nog de draak er in vliegen 😊. Ik heb een superweek gehad met heerlijke yogalessen op een mooie plekken. Plus een fijne massage. Top! Thanks voor al het werk dat jullie erin hebben gestoken!

Katja

April 2019

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

yoga met suus review gwennyn.jpeg

Fijn dat ik zo last minute nog mee kon. Geen seconde spijt van gehad. Zoveel mooie plekjes kunnen ontdekken, zowel buiten als in mezelf. Fijne lessen, Lotje's heerlijke rustige stem en fantastische massages eindelijk weer wat uit m’n hoofd en in m’n lijf gekregen. Een waar cadeau. Bedankt voor alles!

Gwennyn

April 2019

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

yoga met suus review bo.jpg

Wat jullie deze week voor mij deden is moeilijk bondig te omschrijven. De plekjes buiten en binnen mezelf, de mantra ‘met lol hou je het vol’, de warme lach, ontspannende massage, mooie ontmoeting met Reiki. Ik zal nog wel veel aan jullie terugdenken. Duizend keer dankje! Ik leerde 30 jaar lang hoe ik moet zorgen voor anderen, deze week met jou en Lotje leerde ik eindelijk zorgen voor mezelf!

Bo

April 2019

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

yoga met suus review yvonne.jpg

Dankjewel voor de heerlijke yogaweek met alle vrijheid voor eigen invulling en de ruimte om het op mijn manier te doen. We hebben prachtige inspirerende plekjes gezien en zijn weer een ervaring rijker.

Yvonne

April 2019

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

yoga met suus review stefanie.jpg

Wat een heerlijke week, helemaal tot rust ga ik terug naar huis. Wat een warm personen zijn jullie, met positieve energie, een glimlach, heerlijk. De fantastische yogaplekjes, wow. Zal dit echt nooit vergeten. Zo blij, zo dankbaar voor alles. Jullie gekke taaltje neem ik ook wel mee. Ik kom zeker nog terug naar jullie fantastische yogaweken. Super bedankt voor ALLES.

Stefanie

April 2019

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

yoga met suus review sietske.jpg

Deze week was veel meer dan waar ik op had gehoopt. Het was heerlijk. Ik begrijp waarom je al meer dan 20 jaar op deze prachtige plek komt. De yogalessen waren geweldig. Ik heb eindelijk een brug gedaan, met Lotje’s hulp. Alles klopte deze week en ik kom graag terug voor nog een weekje. Misschien wel in Italie. Dank voor alles en tot ziens.

Sietske

April 2019

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

yoga met suus review helen.jpg

Jullie stijl en aanpak past helemaal bij mij. Wat zijn jullie een heerlijk mensen, wat was het een heerlijke week. Ik kijk nu al uit naar de volgende keer dat ik weer mee ga, en dan wel lekker een wijntje kan drinken 😊

Helen

April 2019

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

yoga met suus review lieselot.jpg

Yoga op Poros met Suus en Lotje is echt een cadeau! Heerlijk warme mensen, yoga op betoverende plekjes, zoveel wijsheid en telkens als ik dacht dat ik helemaal geen plaats meer had, zag Lotje toch weer een gaatje, om ruimte te maken in mijn lijfje. Ik neem alles mee naar mijn eigen matje in Belgie, voor wat ‘napret’ 😊. En wat ik zeker onthou: ‘Bikkels’ 😊.. Ik heb een zalige en inspirerende reis achter de rug! Tot in Italië! 

Lieselot

April 2019

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

yoga met suus review ida.jpg

Suus: stabiel, in het moment, uitdaging, inspirerend, enthousiast, delend, lief, empatisch. Lotje: positief, dansend, blij, sprankelend, zacht, spontaan, geweldige massage, lief, jezelf in fijne yogalessen. Fijn dat je dit alles inbracht. Heel veel dank voor weer een mooie week. Wie weet…tot…

Ida

April 2019

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

yoga met suus review ella.jpg

Een heerlijke week met jullie. Wat een sprankelende energie en fijne uitstraling. Op en top motivators en organisatoren. Subtiel en steunend. Dank voor jullie fijne aanbod, de fijne yogalessen, de heldere uitleg en verbale en lijfelijke ondersteuning daarbij. Dank voor jullie aanwezig zijn en inspiratie! Ik heb genoten!

Ella

April 2019

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

IMG-20190407-WA0064 lr.jpg

Heerlijk weekend met lieve docenten en leuke mede-yogi. Zo leuk dat de een veel ervaring had en de ander geen yoga-ervaring had en dat dat toch heel prima samen gaat!

Laura

April 2019

Yogaweekend Deluxe (Ermelo)

IMG-20190407-WA0049 lr.jpg

Super, verhelderend. Hele andere kijk op Yoga. Zeer positief. Zeker iets om mee door te gaan. Echt een cadeautje voor mezelf, zou het iedereen gunnen!

Tatjana

April 2019

Yogaweekend Deluxe (Ermelo)

IMG_20190407_124514_resized_20190409_085

Een weekend voor jezelf, om op te laden, nieuwe dingen te leren en tussendoor tijd voor ontspanning. Heerlijke plek!

Loes

April 2019

Yogaweekend Deluxe (Ermelo)

willeke.jpg

Alles wat beloofd wordt is waar; heerlijke locatie, fijne yoga, leuk team, relaxte sfeer, fantastisch uitzicht, heerlijke sinaasappels uit eigen tuin, kortom een heerlijke week waarin er heel goed voor je gezorgd wordt en er genoeg ruimte is om je eigen plan te trekken.

Willeke

Maart 2019

Yoga & Loungen @ Villa Fahala (Zuid-Spanje)

IMG_20190308_093309.jpg

Op een top locatie heerlijk genieten van de rust.

Brenda

Maart 2019

Yoga & Loungen @ Villa Fahala (Zuid-Spanje)

jacqueline.jpg

Yoga paradijsje onder de Spaanse zon! Voor iedereen die wil genieten van fijne, toegankelijke yogalessen, mooi weer, lekker eten op een gastvrije toplocatie. Er is voldoende tijd om naast de yogalessen ook zelf of met anderen op pad te gaan.

Jacqueline

Maart 2019

Yoga & Loungen @ Villa Fahala (Zuid-Spanje)

susan_bewerkt.jpg

Suus & Bea zijn 2 geweldige instructeurs en heel fijne, warme mensen. Het gevarieerde programma zat heel goed in elkaar, alles was mogelijk. De lessen worden goed afgestemd op de groep, er is altijd ruimte voor input en Suus en Bea zijn allebei duidelijk professionals met jarenlange ervaring, kennis en expertise van hun werk. Een waardevol weekend vol nieuwe inspiratie voor een mindful leven.

Susan

Februari 2019

Mindfulness weekend, Ermelo

anne-marieke.jpg

Een ultieme vakantie voor yoga, buiten zijn, rust, aan te vullen met de drukte en afleiding die je wenst. Thuiskomen in de Villa, bij gastvrouw Nicole en yogadocent Suus, in jezelf keren met een boek en mooie uitzichten, of erop uit en de omgeving verkennen. Alles kan, niet alleen omdat de mogelijkheden er zijn, maar ook omdat Suus je stimuleert dat te doen: 'doe wat goed voelt voor jou'. Heerlijk.

Anne-Marieke

November 2018

Yoga & Loungen @ Villa Fahala (Zuid-Spanje)

esther.jpg

Een heerlijke relaxte vakantie. Nicole en Suus zorgen voor een super ontspannen sfeer! Fijne yogalesssen, heerlijk eten, mooie locatie en een gezellige groep. Alles kan: lekker lezen bij het zwembad of de open haard maar ook dansen in de woonkamer :-). Dank voor een topweek!

Esther

November 2018

Yoga & Loungen @ Villa Fahala (Zuid-Spanje)

rian.jpg

Deze reis zal ik nooit vergeten: het was alles wat ik had gehoopt, en meer! Een prachtige locatie en omgeving, fijne mensen, heerlijke yogalessen, de hele week smullen van het lekkerste eten ... wat een enorm goed cadeau voor mezelf. Ik ben nu nog aan het nagenieten en de lach op mijn gezicht gaat niet weg als ik terugdenk aan deze week. Leuk dat je zoveel interesse toont in wie we zijn, de eerste kennismaking per mail voelt meteen goed.

Rian

November 2018

Yoga & Loungen @ Villa Fahala (Zuid-Spanje)

maud.jpg

Een yogavakantie met Suus laat zich het beste verwoorden door Aandacht. Aan alles is aandacht besteed: de locatie, de yoga, het eten aan alles! Leuk om wat vragen te krijgen vooraf en ook om de groep te ontmoeten in een voorstel mailtje.

Maud

November 2018

Yoga & Loungen @ Villa Fahala (Zuid-Spanje)

lotte.jpg

Dit was de meest waanzinnige, relaxte en gave vakantie ooit. Hoewel het geen groepsreis was, en je alles kon doen waar je zin in had, kreeg ik soms het gevoel alsof ik met 10 vriendinnen op vakantie was. Het eten was verrukkelijk, de locatie prachtig en Suus is superlief! Wat ik vooral jn vond was dat er steeds werd benadrukt dat het geen must was, geen groepsreis. Yurt was fantastisch en buiten was het ook heerlijk.

Lotte

November 2018

Yoga & Loungen @ Villa Fahala (Zuid-Spanje)

bianca.JPG

Weer een super mooie yoga week beleefd met Suus. Jij weet precies de juiste snaar te raken, zodat iedereen zich heel snel thuisvoelt. Vanaf het moment dat ik Villa Fahala binnen reed voelde het als een warm bad. Samen met de gastvrouw Nicole en de fantastische kok is het voor mij een week geworden om nooit te vergeten! Massage bij de openhaard, yoga in de Yurt met de haard, buiten in de zon, allemaal top.

Bianca

November 2018

Yoga & Loungen @ Villa Fahala (Zuid-Spanje)

mirjam.jpg

Yoga, prachtig Poros, Suus & Ester, Odyssey: van alles volop genoten. Liefde!

Mirjam

Oktober 2018

Yoga & Olijfoogst @ Poros (Griekenland), Odyssey

martine.jpg

Heerlijk kado voor jezelf. In Odessey word je in de watten gelegd. 's Ochtends loop je zo de zee in voor n frisse duik. Yoga op mooie plekjes met veel persoonlijke aandacht van Suus en Ester. Het was genieten!

Martine

Oktober 2018

Yoga & Olijfoogst @ Poros (Griekenland), Odyssey

petra.jpg

De yoga- en olijfoogst week bij Odyssey was weer een feestje! Fijne yogalessen op mooie locaties in de buitenlucht. Elke ochtend een plonsje leggen in de zee voor de deur. Odyssey voelt als een thuis ver van huis, een warm bad met zulke gastvrije mensen die je stierlijk verwennen. De ontbijtjes en diners zijn erg gevarieerd, zoveel keus en alles vers en met liefde gemaakt en dat proef je. Kortom: ik zou het zo weer doen!

Petra

Oktober 2018

Yoga & Olijfoogst @ Poros (Griekenland), Odyssey

milly.jpg

Deze manier van vakantie vieren is heerlijk wanneer je even los wilt komen dan je dagelijkse beslommeringen. Door de liefdevolle begeleiders, door op een mooie locatie te zijn, door elke dag yogalessen te volgen, te genieten van de natuur en de gezelligheid van de groep en lekker eten, kan je je enorm verwend/verzorgd voelen. Dat geeft rust en ruimte om met frisse moed en kracht weer terug te keren naar huis.

Milly

Oktober 2018

Yoga & Olijfoogst @ Poros (Griekenland), Odyssey

kimo.jpg

Ik had van te voren weinig yoga ervaring en kwam in eerste instantie vooral voor het land en om uit te rusten van een drukke periode. Heb de week ervaren als één en al liefde, warmte en gezelligheid en heb nog veel meer dan verwacht onwijs genoten van de yogalessen, de andere activiteiten en de onwijs gezellige, fijne groep waarmee we waren. We zijn aan alle kanten in de watten gelegd door zowel Suus en Ester als al het personeel van Odyssey. Of je nou wel of niet een ervaren yoga fan bent; deze reis raad je iedereen aan!! Goede balans tussen serieus, lachen en grapjes maken en de afwisseling tussen beide yogadocenten tijdens de lessen was heel jn. Vooral de yogalocaties aan zee waren prachtig.

Kimo

Oktober 2018

Yoga & Olijfoogst @ Poros (Griekenland), Odyssey

zeynep.jpg

Fantastische ervaring. Je komt tot jezelf, ontspanning,  rust, bewustwording, genieten en nog meer genieten. Liefdevolle mensen met heel veel begrip. Goede begeleiding. Samenwerking en afstemming heel goed.

Zeynep

Oktober 2018

Yoga & Olijfoogst @ Poros (Griekenland), Odyssey

marcella.jpg

Mooie week! Niet zweverig, nooit teveel, nooit te weinig. Fantastische begeleiders en personeel. Stukje hemel op aarde. Gaan en doen!

Marcella

September 2018

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

anne mieke.jpg

Ik vond deze yogavakantie verrukkelijk. Heel relaxed, gezellig en persoonlijke aandacht!

Anne Mieke

Oktober 2018

Yoga & Olijfoogst @ Poros (Griekenland), Odyssey

mieke.jpg

Ik had me geen betere eerste yoga-ervaring kunnen wensen! Ontspannen, gezellig, nuchter.

Mieke

September 2018

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

bea.jpg

Geweldig! Fantastisch. Heeerrlijk eten en iedere keer weer een verrassing. Niets is te veel. Met liefde ingericht. Echte aandacht. Iedere keer een andere locatie. Alles is mogelijk.

Bea

September 2018

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

yvonne koetsier.jpg

Heerlijk relaxte vakantie, leuk gevarieerd programma aanbod, met veel vrijheid doordat je zelf kan bepalen waar je aan deel wilt nemen. Precies zoals aangegeven, niets moeten, alles mogen!

Yvonne

September 2018

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

yoga met suus-yoga-vakantie-yoga-retrait

Perfecte combinatie van yoga, bizar goed, authentiek eten en veel buiten kunnen ondernemen (als je zin hebt). Reis met liefde opgezet en uitgevoerd!! Ook als je geen yogafanaat bent, maar t eens wil proberen een aanrader. Rik en Suus werken vanuit hun hart en zijn daarbij een kei in organiseren!

Anoniem

September 2018

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

wendy.jpg

 Je wordt behandelt alsof je de enige/beste gast bent die er is - op een oprechte manier. En ook onderling merk je niet wie er onderaan of bovenaan de ladder staat - vond ik heel prettig. Mocht je op zoek zijn naar een yogavakantie, kun je dit gerust boeken!! Bevat alles wat je zoekt: ontspanning, gezelligheid, rust, lekker eten/drinken, maar vooral het gevoel dat je welkom bent. Mijn batterij is sindsdien weer helemaal vol en dat had ik al lange tijd niet meer gevoeld: een echte aanrader, ook al heb je nog nooit yoga gedaan, maar ook als je een echt yoga-fanaat bent.... ;-).

Wendy

September 2018

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

yoga met suus-yoga-vakantie-yoga-retrait

Odessey is er gezellig familie hotel waar je volledig in de watten wordt gelegd! Alles is mogelijk en iedereen is en blijft vriendelijk. Suus en Rik laten je op een leuke en creatieve manier kennismaken met het eiland! De yogalessen zijn elke dag anders net als het eten! Al het eten wat in Odessey wordt gemaakt is vers, smaakvol en gevarieerd! Een weekje op Poros is een kado voor jezelf!!

Anoniem

September 2018

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

IMG_20180923_114330.jpg

Ik heb enorm genoten van deze yogareis. Naast de fijne yogalessen was het ontvangst, verblijf en de verzorging geweldig. Het voelde als een warm bad. Bedankt hiervoor en tot de volgende keer.

Anoniem

September 2018

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

astrid.jpg

Als je op zoek bent naar een yoga/zon vakantie en heerlijk verwend wil worden (geweldig eten 🤗) boek dan deze retreat!!!

Astrid

September 2018

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

irma.jpg

Deze vakantie was precies waar ik behoefte aan had: fijne yogalessen op inspirerende plekken, fijn hotel, ongedwongen sfeer en hele lieve mensen die er echt alles aan doen om het je naar de zin te maken & te ontzorgen! Echt genieten!

Irma

September 2018

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

IMG_20180910_185953.jpg

Een perfecte combi van fijne lessen pure verwennerij, gezellige ontmoetingen en heerlijke omgeving.

Harry en Ingvild

September 2018

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

hyacinth.jpg

Twee dagen vantevoren was ik nog hard aan het werk op kantoor om vervolgens in Griekenland Poros, soft te kunnen en mogen ‘landen’. De ontvangst was warm en hartelijk want ondanks ons late tijdstip van arriveren stond de tafel klaar met hapjes en drankjes om ons te verwelkomen. De yogaweek was intensief met 2x per dag yoga soms in combinatie met een wandeling. In de loop van de week heb ik naar mezelf geluisterd en mijn rustmomenten genomen, ook al betekende dat het skippen van de yogales. Ik ben heerlijk opgeladen na deze week en neem ook de nodige inspiratie vanuit de yogalessen als gesprekken met reisgenoten mee terug naar huis. Dank jullie wel!

Hyacinthe

September 2018

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

ellen.jpg

Heb het geheel als zeer prettig ervaren. Yoga voor alle niveaus, de vrijheid om een les over te slaan, goede begeleiding tijdens de lessen. Hotel met een fijne sfeer en heerlijk eten.

Ellen

September 2018

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Inge Bongers 20180801_165718.jpg

Ik heb een heerlijke vakantie gehad. Poros is een mooi eiland waar veel te ontdekken is. Odyssey een fijne plek waar je volledig verzorgd wordt. De yoga is rustig, fijn, goed opgebouwd en sluit aan bij de thema’s die leven in de groep. Suus en Lotje zijn erg betrokken en zorgen voor een optimale beleving!

Inge

September 2018

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

40833720_2008460452508630_10426671343180

Suus en Lotje een fantastisch duo voor de yoga en organisatie van het uitgebreide programma met daarin voor ieder wat wils. Mooie locaties, heerlijk eten, fijn plekje in te verblijven. Puur genieten

Anneke

September 2018

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Inge Van Aarsen 20180704_090522.jpg

Een vakantie die alleen maar leuker wordt: zalige yoga, prachtig hotel met personeel die je het liefst mee zou nemen, heerlijk versgemaakt eten en het beeldschone Poros.

Inge

Juli 2018

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

carla (2).jpg

Geweldige verwennerij voor jezelf, qua omgeving, verblijf, eten, vermaak en yogalessen. Lieve mensen om je heen, een warm bad waar je in stapt.

Carla

Juli 2018

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Linda Mandemakers 20180704_090539.jpg

Hartelijke, warme ontvangst in het hotel. Gemoedelijk. Fijne, mooie kamer. Je voelt je thuis. Heerlijk eten. Mooie omgeving. Fijne yogalessen met aandacht voor iedereen. Inspirerend en uitdagend. Fijne sfeer, ook in de groep. Leuk om samen dingen te doen, maar ook momenten voor jezelf. Genoten!!

Linda

Juli 2018

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Petra Van Herk 20180704_090458.jpg

Het was een heerlijke week! Zowel de yoga (op super mooie plekken) en het verblijf op Poros. Geweldige locatie en accommodatie.

Anoniem

Juli 2018

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Mirna Van Herk 20180704_090434.jpg

Prachtige yogavakantie, laagdrempelig en Suus is een lieve, leuke docente. Het eten is vers bereid en elke dag word je weer verrast! Poros is een fantastisch mooi eiland en nog lang niet zo toeristisch!

Mirna

Juli 2018

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Joyce Klootwijk 20180704_081741.jpg

Een ervaring rijker, o.a. omgang met andere mensen.

Joyce

Juli 2018

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Na ons eerste contact was er geen twijfel meer, meteen geboekt. Ik heb een geweldige vakantie gehad met Rik, Katerina en Suus. Wat een heerlijk, gastvrije, lieve mensen. Niets is te gek, yoga is heerlijk en je wordt aan alle kanten verzorgd. Wat hebben jullie veel werk voor ons verricht, dank daarvoor. En dank Suus voor het luisteren, jouw aandacht en alle tips. Heb van alles genoten!

Annelies

Juni 2018

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Glamping

Tijdens yogaweek vorig jaar in Odyssey de Glamping in wording bezocht. Meteen wist ik, dit is mijn plek! Zet mijn tent alvast maar klaar! riep ik enthousiast.

Wat werd het een bijzondere week. De meer dan hartelijke ontvangst beloofde veel goeds. Wat is er heerlijker dan 's morgens vroeg uit je luxe tent te stappen om de zon te zien opkomen en al het moois vast te leggen. Even een duik in de zee te nemen of te mijmeren op de steiger. De prachtig ingerichte tenten prima verspreid onder de olijfbomen. Het ontbreekt ons deze week aan niets. We worden met alle zorg (ipv zorgen), aandacht en liefde omringd. 

De yogalessen op prachtige plekjes met gave uitzichten. Teachers island bijv. Een piepklein eilandje waar alleen een kerkje op staat. Met bootje ernaar toe. Ach, gewoon te veel om op te noemen.

Zoveel te doen op Poros. Natuurlijk de vele strandjes, wandelingen, dwalen door het doolhof van leuke straatjes met uitzichten, op e-bike het eiland rond, lunchen op een van de vele terrasjes met zicht op de vele boten en bootjes. Een massage van Suus, my favorite. Lekker hangen met een wijntje in het smaakvol ingerichte loungegedeelte met ondergaande zon en hapjes van Katerina.

Ja, en het moet gezegd: wat hadden we een SUPER groep! Mooie mensen met prachtige verhalen. Verschillende levens, fijne gesprekken, ervaringen, luisteren en leren van inzichten van elkaar. 

Maar bovenal wat hebben we plezier gehad!!!!  

Wil weer terug daar, naar Suus, Rik en Katerina. En ik ga nooit 2x naar zelfde plek roep ik altijd, laat staan 3x :))

De liefde en aandacht van SUUS, need I say more. Ook my favorite.

Kijk vooral naar het leuk filmpje van de Glamping, dan zijn verdere woorden van mij niet nodig.

Mary

Juni 2018

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Glamping

Ontspannen, warm, veilig. Voldoende ruimte om van het programma of de groep af te stappen. Fijne, ontspannen groep. Alleen maar lof, dank voor de fijne week.

Ryan

Juni 2018

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Glamping

Een heerlijke vakantie, veel afwisseling. Fantastische verzorging en aandacht, zowel op de Glamping als bij de yoga. Aanrader.

Marjan

Juni 2018

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Glamping

Een heerlijke ontspannen vakantie met ruimte voor ieders wensen op een prachtige locatie. Een en al verwennerij.

Bella

Juni 2018

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Glamping

Ik was bang voor een hoog zweverig gehalte maar dat was natuurlijk totaal onnodig. Poros en Galats, in combinatie met Glamping vond ik een prachtige combi van rust en reuring. Heb er erg van genoten, bedankt voor de goede zorgen.

Anoniem

Juni 2018

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Glamping

Fijne, goede, relaxte sfeer. Mooie, idylische omgeving. Yoga voor ieder nivo. Beginners en gevorderden. Persoonlijke aandacht bij iedere les. Kookkunsten van Katerina fantastisch.

Sharon

Juni 2018

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Glamping

Heerlijke combinatie inspanning/ontspanning. Maar ook genieten en meegenomen worden naar alle mooie plekjes op het eiland.

Half anoniem, foto klopt wel :-)

Mei 2018

Yogaweek @ Poros (Griekenland), hotel Odyssey

Lieve Suus, je bent sprankelend en rustig. Je hebt aandacht voor iedereen, geen moeite is je teveel en je maakt het voor iedereen waard om terug te kijken op een super yogaweek. Je bent ervoor geboren!

Carin

Mei 2018

Yogaweek @ Poros (Griekenland), hotel Odyssey

De totaal ervaring is een 10! J en zeker een aanrader voor vrienden.  Vanaf het fijne contact vooraf, de transfer…TOP.  De yogalessen vond ik heerlijk.  De wat intensievere sessies ochtends en de ontspannende avonds.  Voor mij de juiste mix.  De sfeer voor en na de lessen met ruimte voor uiteenlopende  emoties, de rust en een geintje voelde je goed aan.  Heel fijn.  Na een paar dagen wat acrobatische ‘spielerei’ toe voegen maakte het voor mijn extra leuk.   De lessen krijgen dus ook een 10! Het programma aanbod was heel goed.  Zo leuk om op al die verschillende plekken de yogalessen te volgen. De massage.. een 10+. Dan Odyssey…  Wat een geweldige plek! Wat mij vooral bij zal blijven is het enthousiasme, het persoonlijke contact en het denken in oplossingen!  Hoe ieder  in Odessey in zijn of haar kracht staat. De wereld zou er anders uitzien als heel veel mensen dat zouden doenJ  Wat mooi dat jullie elkaar hierin zo hebben gevonden!  Topteam. 

Anoniem

Mei 2018

Yogaweek @ Poros (Griekenland), hotel Odyssey

Verfrissend, vernieuwend en een geweldig cadeautje voor jezelf. Tot de ontspanning met een beetje inspanning.

Annemieke

Mei 2018

Yogaweek @ Poros (Griekenland), hotel Odyssey

Ik boek het liefst nooit dezelfde vakantie, er zijn nog zoveel mooie plekken te ontdekken, maarrrrrr ik heb zo heel erg genoten deze week dus….wie weet!

Roos

Mei 2018

Yogaweek @ Poros (Griekenland), hotel Odyssey

Het was een heerlijke week, zoals ik hoopte dat hij zou worden: een fijne docent, een fijne groep, ruimte om je eigen plan te trekken, geen ‘strafkamp’, veel gelachen, veel keuze in strandjes, leuk aanbod van extra activiteiten, heel prettig hotel met lieve mensen. We hadden een hele fijne groep, zonder negativiteit of ‘klagers’: dat was heel prettig voor de ontspannen sfeer.

Marjolijn

Mei 2018

Yogaweek @ Poros (Griekenland), hotel Odyssey

Een super fijne week gehad met een mooie afwisseling van flow en yin yoga op schitterende plekjes. Heerlijk eten, gezellige borrels en mooie wandelingen. Voor herhaling vatbaar.

Yvonne

April 2018

Yogaweek @ Poros (Griekenland), hotel Odyssey

Hele fijne yogalessen, met veel respect voor alle verschillende lichamen, veel variatie en aandacht! De locaties waren allemaal zo mooi en bijzonder: fijn om de lessen daar en buiten te doen. Wat een lief team, ontzettend goede verzorging, top ontbijt en lekker diner. Volgend jaar glamping!

Venonique

Mei 2018

Yogaweek @ Poros (Griekenland), hotel Odyssey

Deze week was top! Suus is een uitstekende yogadocent en een lief mens. Rik en Katerina, Dora en alle andere personeelsleden van Odyssey zijn schatten, eten is geweldig en de accommodatie fijn om te zijn.

Daan

Mei 2018

Yogaweek @ Poros (Griekenland), hotel Odyssey

Wat een heerlijke week! Geweldig om een keer te mogen volgen en te genieten. En genieten doe je hier. Wat een warme ontvangst van jullie allemaal. Rik, Katerina, Dora en Suus. Perfecte locatie, ik voelde mij direct thuis. En dan yoga op de meest mooie, idyllische, magische plekjes. Heerlijke yogalessen, heerlijk eten. Alles was top geregeld en tot in de puntjes verzorgd. Dank jullie wel!

Ester

April 2018

Yogaweek @ Poros (Griekenland), hotel Odyssey

Heerlijke vakantie. Lekkere yoga, zalig eten, mooie locaties en heel gastvrij. Top week!

Pauline

April 2018

Yogaweek @ Poros (Griekenland), hotel Odyssey

De yogalessen van Suus zijn verwarmend (voor je spieren) en verfrissend (voor je geest) tegelijk. Hoewel je actief bezig bent tijdens haar lessen werkt ze toch heel rustgevend en kan ik helemaal opgaan in de oefeningen.

Berrenique

April 2018

Yogaweek @ Poros (Griekenland), hotel Odyssey

Suus is in staat je een onvergetelijke ervaring /beleving mee te geven. Haar lessen zijn echt zalig; afwisselend, professioneel, nuchter, geschikt voor elk niveau, goed voor mind en body, met een personal touch en écht aandacht voor jou. En als persoon is Suus een topper, energiek, lief, attent, geinteresseerd en megagezellig. Een aanrader om zelf te ervaren!

Nicole

April 2018

Yogaweek @ Poros (Griekenland), hotel Odyssey

Suus was mijn eerste yogajuf, en ik had me geen betere kunnen wensen. Zij heeft mij de liefde voor yoga bijgebracht, door haar fijne stijl van lesgeven. Haar lessen zijn nooit hetzelfde, maar hebben een goeie flow, zowel energiek als rustig. Ze is zeer kundig, lief, nuchter, en haar minimassages aan het einde van de les zijn altijd weer een cadeautje. Ook heb ik Suus meegemaakt op yogavakanties. Naast haar fijne lessen weet ze ook een hele prettige, leuke en losse sfeer te creëren voor de groep. Dat is een kwaliteit die niet iedereen gegeven is. Als je de kans krijgt met Suus mee te gaan op yogatrip, doen! Je zult er geen spijt van krijgen.

Merel

April 2018

Yogaweek @ Poros (Griekenland), hotel Odyssey

Heerlijke week, op een mooi eiland, super gastvrij hotel, met heerlijk eten en een fantastische yogajuf/reisleidster/Suus. Een echte aanrader.

Half anoniem, foto klopt wel :-)

Mei 2018

Yogaweek @ Poros (Griekenland), hotel Odyssey

Een yogales bij Suus is een beleving. Zij weet wat jouw lichaam en geest nodig hebben. En dat weet ze eerder dan jijzelf. Haar lessen zijn een prachtige mix van een pittige flow met heerlijke yin elementen. Altijd weer anders. Ik heb vele lessen bij Suus mogen volgen, zowel in Amsterdam maar ook tijdens 2 yogaweken. Haar passie voor yoga voel je, zonder dat het zweverig wordt. Suus bestaat uit zonnestraaltjes (deze heb ik ik geleend van een andere yogi maar ik kan het niet mooier of duidelijker verwoorden).

Charlotte