Reviews

Onderstaand een totaaloverzicht aan reviews, gesorteerd op datum. Scrol naar beneden en vind onder de naam de rubriek, waaronder Nederland, Griekenland, Spanje, Italië, bedrijfsyoga, groepsles, privéles:

femme.jpg
Femme

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Eind oktober 2020

Je kunt niet uitleggen hoe alles samenkomt. De ervaring zit van binnen en draag je mee maar woorden slaan t soms zo vlak. Zelf meemaken en ervaren ..... gun ik heel veel mensen meer!!! Eerste storting in spaarpotje Poros2021 reeds gedaan. Tot dan!!!!♥️

mirjam.jpg
Mirjam

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Eind oktober 2020

Heeeéel bijzondererrr! 😉 Echt een geweldige reis naar een paradijs waar niks te gek is en alles met veel liefde en zorg geregeld is! Ik kan niet wachten op keer 4.

bianca.jpg
Bianca

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Eind oktober 2020

Eigenlijk onbeschrijfelijk. Prachtige locatie, hotel en personeel helemaal top, superlekker eten, pure verwennerij, mooie warme en behulpzame mensen, superfijne yogalessen, voldoende vrije tijd, mooie wandelingen .....Leuk gebruik van metaforen tijdens de lessen waardoor de yogahoudingen of thema's van de les op een creatieve manier te verbinden zijn met zaken uit je eigen leven. Ik koester deze reis in een zeer speciaal plekje in mijn hart. Voor mensen die nog twijfelen om te boeken: gewoon doen!

els.jpg
Els

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Begin oktober 2020

De yoga en het verblijf op Poros waren heerlijk. De gastvrijheid van Dora, Vangelis, Rik en Katarina is heeeeel groot, het eten verrukkelijk en het eiland prachtig. Suus geeft yoga die krachtig èn zacht is, die verdiept en die je gedurende de rest van de dag meeneemt. En dat twee keer per dag op steeds weer een adembenemende plek.

yoga met suus review sietske.jpg
Sietske

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Begin oktober 2020

Ik kom volgend jaar voor het 3de jaar op rij weer!

natascha.jpg
Natascha

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Juli 2020

Mijn 2de yogavakantie op Poros was wederom heerlijk! Ik zou willen dat dit mijn leven is ;-) en heb de neiging om te verhuizen naar Poros.

mirjam.jpg
Mirjam

Yoga & Loungen @ Villa Fahala (Zuid-Spanje)

Februari 2020

Aanrader, dikke 10. Alles klopte met deze 3-combi (gastvrouw, yogadocente en kok) en dus jullie aanbod (villa, yoga, ete, locatie(s), energie en verzorging)

jenny.jpg
Jenny

Yoga & Loungen @ Villa Fahala (Zuid-Spanje)

Februari 2020

Heerlijke vakantie waarin ik helemaal tot rust ben gekomen en tot mezelf ben gekomen. Zowel de yogalessen als de heerlijke locatie en het heerlijke (en gezonde!) eten hebben hier aan bijgedragen. En het weer natuurlijk :) De samenstelling van en het contact in de groep was ook fijn en prettig. Ik denk er al over of ik in november dit jaar al terug wil :) Ik zie het als een soort APK voor lichaam en geest.

angelica.jpg
Angelica

Yoga & Loungen @ Villa Fahala (Zuid-Spanje)

Februari 2020

Heb enorm genoten van deze geweldige vakantie bij jullie in Villa Fahala. Voel me enorm bevoorrecht dat ik dit heb mogen ervaren; die heerlijke serene vibe die om jullie heen hangt op deze geweldige locatie. Fantastisch! Dit gevoel wil ik vasthouden. Dankjulliewel 😇🥰🧘‍♀️🙏😘

yvonne.jpg
Yvonne

Yoga & Loungen @ Villa Fahala (Zuid-Spanje)

Februari 2020

Het was een feestje! Genoten van de afwisseling in de week met de uitstapjes en de ontspanning aan het zwembad naast het heerlijke eten en de super yogalessen.

netty.jpg
Netty

Yoga & Loungen @ Villa Fahala (Zuid-Spanje)

November 2019

Wat was deze week een cadeau! Een warm welkom door het team, prachtige locatie, fijne yogalessen, heerlijke maaltijden en goede tips voor leuke dagtrips. Zo genoten en helemaal uitgerust naar huis...

mirjam.jpg
Mirjam

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Eind oktober 2019

Weer een heel bijzondere ervaring waar ik nu, na een week thuis nog niet helemaal van bijgekomen ben. Ik word een blij 'gaaf nuchter zweverig ei' van deze vakanties!

IMG-20191028-WA0033.jpg
Iskander

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Eind oktober 2019

Geweldige week, superfijne yoga, leuke events en waanzinnig lekker eten van Dora en haar crew. We komen zeker terug!

IMG-20191029-WA0134.jpg
Milly

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Eind oktober 2019

Alle ingrediënten voor een week waarin je kan ontspannen door inspanning. Heerlijke yoga, goed eten, mooie omgeving, aangenaam gezelschap.

IMG-20191026-WA0074.jpg
Alko

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Eind oktober 2019

De ervaring en het gevoel van verwend worden gaat denk ik zolang mee tot de volgende yoga reis. Ester en Suus, ze zijn samen één met behoud van hun eigen identiteit.

yvonne.jpg
Yvonne

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Eind oktober 2019

Nog beter dan verwacht.

IMG-20191029-WA0138.jpg
Annemarie

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Eind oktober 2019

Totale ontspanning doordat alles goed georganiseerd was en we met een heerlijk relaxte groep waren. Het was een superweek door de fijne yogalessen van Ester en Suus, het heerlijke eten en de verzorging door Dora en haar team en als toetje al het moois op Poros dat gastheer Rik ons heeft laten zien.

albertien.jpg
Albertien

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Eind oktober 2019

Lieve Suus je massages raakten me... een fijn en licht gevoel waar ik weinig woorden voor kan vinden maar dat me nog lang bij zal blijven. Poros, een liefelijke plek die voelt als thuis. Genieten van yoga op de meest mooie en magische locaties, heerlijk eten, gezelligheid en dat alles onwijs goed georganiseerd! De afwisseling maakt dat het voelt alsof je veel langer dan een week op vakantie bent geweest! Lieve Dora, Vangelis, Rik, Katerina, Ester en Suus jullie zijn een top team! Ook zo’n laatste week in het seizoen spat de passie er af. Dank jullie wel!

kimo.jpg
Kimo

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Eind oktober 2019

Voor mij de tweede yogaweek op Poros met Suus en Ester. Opnieuw een onwijs bijzondere, intense, warme, fijne week. Prachtig nazomerweer, heerlijk eten, fijne yogalessen en heel veel gezelligheid. Ook fijne 1 op 1 aandacht door de heerlijke massage van Suus en de bodytalk van Ester. We zijn weer enorm in de watten gelegd door het hele team van Odyssey. Als 19-jarige met weinig yoga-ervaring raad ik iedereen deze week aan. Als het even kan kom ik volgend jaar weer..!!

IMG-20191026-WA0125.jpg
Wanda

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Eind oktober 2019

Topvakantie!! Het had alles wat je zou wensen voor een yogavakantie!
Fantastische begeleiding, mooie yogaplekken, alles in balans!!

IMG_20191024_130152.jpg
Floor

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Eind oktober 2019

Wat was t fijn ! Genoten in alle opzichten. Van de fijne yogalessen, de prachtige en bijzondere lokaties, de liefdevolle aandacht en zorg van Suus & Ester, Rik, Katerina, Dora & team, het eten, het gezelschap en Poros eiland. Met een lach en een traan afscheid genomen. Tot de volgende keer 😘

inge.jpg
Ingeborg

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Begin oktober 2019

Suus en haar team bezorgen je een vakantie vol mooie verrassingen en dit alles met zoveel liefde en aandacht dat ik zeker nog eens terug ga komen.

jolanda (2).jpg
Jolanda

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Begin oktober 2019

Een totaal verzorgde, bijzondere yoga vakantie. Met aandacht, vrijheid, liefde, humor en veel hele,hele mooie ervaringen. Heb nu al weer heimwee.

yoga met suus-yoga-vakantie-yoga-retrait
Charlotte

Yoga & Zeilen Deluxe 2019, (Griekenland)

September 2019

Het blijft bijzonder om te morgen ervaren hoe Suus en Ester zichzelf elke keer weten te overtreffen. Ga je met hen op reis? Wees dan voorbereid op een overvloed aan mooie nieuwe energie op en buiten de mat, inspirerende woorden en bijzondere gesprekken. Gegarandeerd opladen in een bijzondere setting! 

mary.jpg
Mary

Yoga & Zeilen Deluxe 2019, (Griekenland)

September 2019

Wat is het heerlijk om de dag door te brengen op een groot luxe zeilschip. Van alle gemakken voorzien en prima verzorging door bemanning. De fijne yogalessen van Suus en Ester op dek of op een gaaf plekje aan land. Plonsen in het water, zonnetje, massages, mooie gesprekken en (als je wilt) slapen op dek onder de sterrenhemel. Op zeker een aanrader!

IMG-20190924-WA0107.jpg
Juliette

Yoga & Zeilen Deluxe 2019, (Griekenland)

September 2019

Je hebt van die reizen waar je helemaal uit jouw dagelijkse sleur komt. Je voelt je helemaal los en ziet ineens helder hoe je het thuis allemaal wilt gaan doen, met nieuwe energie en inspiratie. Eenmaal thuis nemen de dagelijkse dingen het weer over en verdwijnt dat vakantiegevoel op de achtergrond.

Zo niet bij deze reis. Een reis waar ik nu, twee maanden later, nog steeds met een grote glimlach aan terugdenk en die mij nog steeds van energie voorziet. ‘Be the reason someone smiles today’ is het motto op de site van Yoga met Suus. Het is exact wat ze samen met Ester neer zet tijdens hun reizen. Tijdens deze week ben ik dankzij hun lessen weer gegroeid in de beoefening van yoga. Over de sessies yin yoga ben ik erg enthousiast. Het is zo fijn om op het dek, terwijl het schip deint op de golven, te luisteren naar hun stemmen en aangeraakt te worden om net wat prettiger in de houding te zinken. Te horen over vrijheid, jouw eigen keuzes mogen maken en aandacht voor het lichaam en de ademhaling, terwijl je ondertussen heldere instructies krijgt over de yoga houding.

In drie woorden kan ik deze reis samenvatten:
Warmte, aandacht en avontuur.

Warmte is wat in heb ervaren van ontvangst op de kade tot ons laatste diner met voor iedereen een persoonlijke noot. Een absolute kracht vind ik dat Suus en Ester dit vóór een groep organiseren en zich tegelijkertijd middenin de groep weten te bewegen. Als ze al persoonlijke voorkeuren zouden hebben, is daar niks van te merken. Zij weten een sfeer te creëren waar een ieder zich veilig voelt en je je tegelijk vrij voelt om de vakantie in te richten zoals je wilt. Hoe leuk is het om mensen te ontmoeten in een groepsreis en tegelijk jouw eigen weg te kunnen bewandelen? Dat is vrijheid in samenzijn. Iets wat mij persoonlijk goed past. Of zoals zij zouden zeggen: jouw vakantie is een cadeau wat je zelf uit mag pakken.

Aandacht zit in alles. De crew van het schip, de maaltijden die we hebben genoten, de yoga lessen en het programma.

Avontuur! Want dat is het zeker! We waren een week aan het zeilen, maar het voelde als weken en dat had het wat mij betreft mogen zijn! Iedere nacht weer ergens anders voor anker liggen. Op het dek slapen onder de sterrenhemel. Dansen op het schip tijdens een regenbui. Klauteren op een eiland op zoek naar een mooie plek om een yogales te geven in het volgende seizoen, samen dineren in juist dat ene lieflijke restaurantje achteraf op Hydra, de gave gesprekken met de andere vrouwen...ja, deze week was absoluut een prachtig avontuur!

Wederom heb ik veel tienen gegeven en als frequente reiziger kan ik vergelijken en met kritisch kijken vind ik niks mis. Echter, waar het klopt, klopt het en zo simpel is het. Een dikke 10 voor Suus, Ester, de bemanning, de yogalessen en het vormgeven van deze reis.

Ik vind het fantastisch dat ik dit heb mee mogen maken!

marieke.jpg
Marieke

Yoga & Zeilen Deluxe 2019, (Griekenland)

September 2019

Deze yoga & zeil vakantie was weer fantastisch, zo fijn om een week op het water te zitten en yoga te doen. Een heerlijke week die ik mijzelf ieder jaar weer gun!

petra.jpg
Petra

Yoga & Zeilen Deluxe 2019, (Griekenland)

September 2019

De yoga deluxe reis was super! Wat een heerlijkheid was het weer, de yogajuffen, de zon, de zee, de boot, de reisgenoten, kortom alles was weer zo fijn! Ik zie alweer uit naar de volgende yoga reis, xxx

renee 2.jpg
Renee

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Glamping

September 2019

Het was een heerlijke reis om tot rust te komen en jezelf weer wat meer te aanschouwen en te ontdekken. Op alle momenten voelde ik me thuis, zowel in de groep als bij de organisatoren. Het eten is fantastisch en de yoga en meditaties zijn goud waard. Met een heel warm hart en een dankbare blik kijk ik terug op dit avontuur. DANK!

yvonne2 mail.jpg
Yvonne

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Glamping

September 2019

Wat een super week, verwennerij ten top. Geweldige locatie, lieve mensen, heerlijk eten, superfijne yoga. Alles klopt, gewoon doen😃😃

valerie.jpg
Valerie

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Glamping

September 2019

Lotje you’re one of a kind wat een talent heb jij, prachtige stem, kracht en souplesse, duidelijke uitleg elke keer een mooi yoga avontuur. Suus je bent fantastisch, zonder stress en met veel toewijding naar je gasten ben jij de rots in deze yogaweek. Je voor en na zorg is opmerkelijk en dat geeft aan dat je hier met je hart en ziel in zit. De op één lijn zitten qua samenwerking met Rik is goed voelbaar en zorgt voor een ontspannen sfeer. Jullie kunnen snel schakelen en hebben overal een oplossing voor!

natascha.jpg
Natascha

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Juli 2019

Ik gun iedereen een week yoga op Poros! Je komt als een verbeterde versie van jezelf terug. Uitgerust(er), lenig(er), blij(er), (hart&zon)verwarmd en bovenal geïnspireerd!

maria.jpg
Maria

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Juli 2019

Heerlijk tijd op Poros, wat een mooi eiland en vriendelijke mensen. De yogalessen waren goed in opbouw. Voor alle niveaus geschikt en zeker ook in de warmte goed te doen. De variatie in de locaties, de diverse wandelingen en de lessen van Ester de Vos, alles was bovenverwachting. De bijdrage en deelname van Rick vond ik ook erg leuk. Maar ook Dora, Stella, Michel, Vangelis en Suus. Bedankt voor de heerlijke tijd. Ik kom terug. 

chantal.jpg
Chantal

Yogaweek @ Glamping to Poros (Griekenland) 

Juni 2019

Wat n heerlijke en bijzondere plek! Zoveel warmte (ook letterlijk :) liefde en goede en positieve energie van Suus, Ester, Rik en Katerina.

Zoek je rust, gezelligheid, goede yoga lessen, fijne massages, bijzondere uitjes, heerlijk eten en n week vol geluksmomentjes dan moet je hier naartoe!

esther.jpg
Esther

Yogaweek @ Glamping to Poros (Griekenland) 

Juni 2019

Heerlijke relax yoga vakantie met veel persoonlijke aandacht. Een groepsgevoel maar ook veel eigen tijd. Ontspannen omgeving en goede sfeer. Lieve mensen en heerlijk eten. Poros is een prachtig eiland, niet te toeristisch, met leuk stadje en verschillende strandjes.

mary.jpg
Mary

Yogaweek @ Glamping to Poros (Griekenland) 

Juni 2019

Voor de 3e keer op Poros en hoe gek het mag klinken, het verveelt me absoluut niet, ik lijk wel verslaafd! Waarom? Weer een fantastische week, weer een te gekke groep, weer een nog mooiere Glamping, weer de fijne yogalessen, weer de warme aandacht, zorg en humor van Suus, Ester, Katerina en Rik. Nu zelfs met een zwembad op de Glamping. Wat is er fijner om na een activiteit een verkoelende duik in het zwembad te nemen. Of 's morgens heel vroeg de zee in de duiken en de zon te zien opkomen. Kortom, een aanrader!

fay.jpg
Fay

Yogaweek @ Glamping to Poros (Griekenland) 

Juni 2019

Fantastisch! Genieten op jouw manier, ik hou er van. Alleen maar mooi mensen.

juul.jpg
Juliette

Yogaweek @ Glamping to Poros (Griekenland) 

Juni 2019

Totaal boven verwachting. Deze mensen nemen je mee naar de mooie plekjes om samen van te genieten. Het voelt ook niet als excursie of programma, meer als; laten we dit samen ontdekken en beleven! De yoga was energiek en uitdagend en een combi van yoga beoefening, mindfulness en vriendelijk zijn voor jezelf en jouw lichaam. Waar nodig kreeg ik hulp van Ester en Suus. Ze zien alles. De mini massages die Suus en Ester geven geven extra fijne ontspanning. Suus en Ester zijn samen een dreamteam. Ze wisselen elkaar tijdens de les af en dat gaat naadloos. De yogalocaties zijn afwisselend. De ene dag een stukje wandelen naar de locatie en de volgende dag weer thuis op de Glamping. Dit spreekt mij erg aan en na de week heb ik het gevoel 3 week weg te zijn geweest i.p.v. 1! Het dagprogramma biedt inspiratie, structuur, mogelijkheden en vrijheid.  Alles onder het mom van ‘veel plezier op jouw eigen manier’! Vanaf de eerste stap op de steiger heb ik me thuis gevoeld hier. In de avond branden de lampjes en lampionnen aan de olijfbomen, waar onze tenten stonden. Je hoort de golfjes van de zee. De krekels. Het buitenleven, kamperen en dan toch het comfort van de tent en de eigen badkamer. In de woonkeuken is ruimte om te zitten aan de tafels of te loungen op de gezellige banken. 

evelien.jpg
Evelien

Yogaweek @ Glamping to Poros (Griekenland) 

Juni 2019

Mijn eerste yogavakantie en gelijk een schot in de roos en in mijn hart!
Suus.Ester, Rik, Katharina zorgen ervoor dat alles perfect verloopt. Hun liefde en aandacht maakt dat dit een vakantie is om nooit te vergeten!

vero.jpg
Veronique

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Mei 2019

Jouw enthousiasme, aandacht, liefde en de prachtige locaties hebben mij vorig jaar enorm geraakt. Keuze om terug te komen was snel gemaakt en daar heb ik geen moment spijt van! Poros met al haar fantastische plekken, het thuiskomen en verwend worden in Odyssey en jouw geweldige lessen waarbij de yin voor mij een uitdaging blijft. Krul je lippen naar een glimlach. Hoe mooi is dat! De hele dag een lach op je gezicht. Lieverd, heel veel dank weer.

emily 2.jpg
Anoniem

Yogaweek @ Glamping to Poros (Griekenland) 

Juni 2019

Je voelt hoe de week met alle liefde is georganiseerd, mij heeft het veel gebracht. Jullie maken de wereld en de mensheid een stukje mooier!

yvon.jpeg
Yvonne

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Mei 2019

Wat een feestje om weer een weekje vakantie met je te mogen beleven. Weer een week vol verwenmomentjes! En wat een fijne mensen heb je om je heen verzameld, en wat een mooie plekken heb je met ons gedeeld. Dank je wel lieve Suus!

carine.jpeg
Carine

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Mei 2019

Dag mooi mens. Dank je wel om te mogen ontspannen, te bewonderen en mogen (te) herkauwen. Met zoveel schoonheid om ons heen. Om ons zachtjes door de wind te laten wiegen.

hendrik.jpeg
Hendrik

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Mei 2019

Ook voor een  niet-yoga was het een aangename vakantie dankzij jouw fabuleuze organisatietalent en jouw niet aflatende inspanningen om het iedereen naar zijn zin te maken. Bedankt daarvoor en verder veel geluk in je avontuurlijke leven.

bjorge.jpeg
Bjorge

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Mei 2019

Voor de 2de keer, maar niet minder inspirerend. Wat een geweldige vrouw ben jij. Jouw rust, liefde en een groot hart die je graag deelt. Lieve Suus, blijf je verwonderen en blijf heerlijk jezelf! Onwijs bedankt voor alle mooie herinneringen. 

bar.jpeg
Barbara

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Mei 2019

Wauw! Bloemen voor jou! Elke dag, de hele week was er 1 om in te lijsten. Wat een aandacht, liefde, zorg en betrokkenheid. Alles klopte. Dankzij jou is de batterij geheel opgeladen.

karen.jpeg
Karen

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Mei 2019

Heel veel dank voor de fantastische week waarin ik op een fantastische, inspirerende wijze kennis heb mogen maken met yoga! Daarbij ook nog eens een heerlijke ontspanningsmassage - wat een feest! Het was een geweldige week, met heel veel lieve mensen. Mooi eiland en natuur en veel meer. Heel, heel veel dank en tot volgend jaar!

marie anne.jpeg
Marie -Anne

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Mei 2019

Bedankt voor de fijne en ontspannende week hier op Poros. De yogalessen waren erg fijn en ontspannend met jouw prettige manier van uitleggen. Heel veel succes met alle yogalessen en allerlei nieuwe ontwikkelingen.

marjan.jpg
Marjan

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Mei 2019

De voorpret was al geweldig maar het zijn hier op Poros overtreft alle verwachtingen. Met yoga door je deskundige begeleiding stappen gemaakt en verder genoten van het eten en de gastvrijheid van Rik en Katerina Zoveel gezien en beleefd. Echt onvergetelijk.

marian 2.jpeg
Marian

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Mei 2019

Wat 'n mooi mens, wat 'n fantastische plek, jouw liefdevolle zijn, wat 'n verwennerijen en wat bijzonder dat jij keer op keer ook weer zo geniet van 'jouw' groep. Dank voor alle moois, zorg, wandelingen, nabijheid en aanraking.

loeke.jpg
Loeke

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Mei 2019

Gelouterd, werwend, liefdevol omringd, te veel gegeten, gelachen, yin, Rik, Katerina en vooral jou leren kennen. Dank voor de wonderschone week.

monique.jpg
Monique

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Mei 2019

Wat een heerlijke week! Hele fijne yogalessen, heerlijke massages, mooie plek met hele lieven mensen waar je de liefde voelt en ontzettend lekker eten. Het was geweldig. ik ga volledig opgeladen en ontspannen naar huis. Grote kans dat ik nog een keer een yogaweek bij je boek. Op deze mooie plek of 1 van de andere locaties. En als je nog een assistent nodig hebt dan weet je me te vinden :-). Dank je wel!

annemieke.jpg
Annemiek

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Mei 2019

The Magic is still there! Lieve Suus, wat was het toch weer ongelooflijk fijn! De yogalessen waren weer een genot. De vertroeteling voelt als puur geluk. Wat ben je een mooi mens! Dank je wel.

yoga met suus review katja.jpg
Katja

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

April 2019

Dank voor weer een heerlijke week! Nu geen yoga van jou, maar van Lotje. En dan ook nog de draak er in vliegen 😊. Ik heb een superweek gehad met heerlijke yogalessen op een mooie plekken. Plus een fijne massage. Top! Thanks voor al het werk dat jullie erin hebben gestoken!

yoga met suus review gwennyn.jpeg
Gwennyn

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

April 2019

Fijn dat ik zo last minute nog mee kon. Geen seconde spijt van gehad. Zoveel mooie plekjes kunnen ontdekken, zowel buiten als in mezelf. Fijne lessen, Lotje's heerlijke rustige stem en fantastische massages eindelijk weer wat uit m’n hoofd en in m’n lijf gekregen. Een waar cadeau. Bedankt voor alles!

yoga met suus review bo.jpg
Bo

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

April 2019

Wat jullie deze week voor mij deden is moeilijk bondig te omschrijven. De plekjes buiten en binnen mezelf, de mantra ‘met lol hou je het vol’, de warme lach, ontspannende massage, mooie ontmoeting met Reiki. Ik zal nog wel veel aan jullie terugdenken. Duizend keer dankje! Ik leerde 30 jaar lang hoe ik moet zorgen voor anderen, deze week met jou en Lotje leerde ik eindelijk zorgen voor mezelf!

yoga met suus review yvonne.jpg
Yvonne

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

April 2019

Dankjewel voor de heerlijke yogaweek met alle vrijheid voor eigen invulling en de ruimte om het op mijn manier te doen. We hebben prachtige inspirerende plekjes gezien en zijn weer een ervaring rijker.

yoga met suus review stefanie.jpg
Stefanie

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

April 2019

Wat een heerlijke week, helemaal tot rust ga ik terug naar huis. Wat een warm personen zijn jullie, met positieve energie, een glimlach, heerlijk. De fantastische yogaplekjes, wow. Zal dit echt nooit vergeten. Zo blij, zo dankbaar voor alles. Jullie gekke taaltje neem ik ook wel mee. Ik kom zeker nog terug naar jullie fantastische yogaweken. Super bedankt voor ALLES.

yoga met suus review sietske.jpg
Sietske

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

April 2019

Deze week was veel meer dan waar ik op had gehoopt. Het was heerlijk. Ik begrijp waarom je al meer dan 20 jaar op deze prachtige plek komt. De yogalessen waren geweldig. Ik heb eindelijk een brug gedaan, met Lotje’s hulp. Alles klopte deze week en ik kom graag terug voor nog een weekje. Misschien wel in Italie. Dank voor alles en tot ziens.

yoga met suus review helen.jpg
Helen

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

April 2019

Jullie stijl en aanpak past helemaal bij mij. Wat zijn jullie een heerlijk mensen, wat was het een heerlijke week. Ik kijk nu al uit naar de volgende keer dat ik weer mee ga, en dan wel lekker een wijntje kan drinken 😊

yoga met suus review lieselot.jpg
Lieselot

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

April 2019

Yoga op Poros met Suus en Lotje is echt een cadeau! Heerlijk warme mensen, yoga op betoverende plekjes, zoveel wijsheid en telkens als ik dacht dat ik helemaal geen plaats meer had, zag Lotje toch weer een gaatje, om ruimte te maken in mijn lijfje. Ik neem alles mee naar mijn eigen matje in Belgie, voor wat ‘napret’ 😊. En wat ik zeker onthou: ‘Bikkels’ 😊.. Ik heb een zalige en inspirerende reis achter de rug! Tot in Italië! 

yoga met suus review ida.jpg
Ida

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

April 2019

Suus: stabiel, in het moment, uitdaging, inspirerend, enthousiast, delend, lief, empatisch. Lotje: positief, dansend, blij, sprankelend, zacht, spontaan, geweldige massage, lief, jezelf in fijne yogalessen. Fijn dat je dit alles inbracht. Heel veel dank voor weer een mooie week. Wie weet…tot…

yoga met suus review ella.jpg
Ella

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

April 2019

Een heerlijke week met jullie. Wat een sprankelende energie en fijne uitstraling. Op en top motivators en organisatoren. Subtiel en steunend. Dank voor jullie fijne aanbod, de fijne yogalessen, de heldere uitleg en verbale en lijfelijke ondersteuning daarbij. Dank voor jullie aanwezig zijn en inspiratie! Ik heb genoten!

IMG-20190407-WA0064 lr.jpg
Laura

Yogaweekend Deluxe (Ermelo)

April 2019

Heerlijk weekend met lieve docenten en leuke mede-yogi. Zo leuk dat de een veel ervaring had en de ander geen yoga-ervaring had en dat dat toch heel prima samen gaat!

IMG-20190407-WA0049 lr.jpg
Tatjana

Yogaweekend Deluxe (Ermelo)

April 2019

Super, verhelderend. Hele andere kijk op Yoga. Zeer positief. Zeker iets om mee door te gaan. Echt een cadeautje voor mezelf, zou het iedereen gunnen!

IMG_20190407_124514_resized_20190409_085
Loes

Yogaweekend Deluxe (Ermelo)

April 2019

Een weekend voor jezelf, om op te laden, nieuwe dingen te leren en tussendoor tijd voor ontspanning. Heerlijke plek!

willeke.jpg
Willeke

Yoga & Loungen @ Villa Fahala (Zuid-Spanje)

Maart 2019

Alles wat beloofd wordt is waar; heerlijke locatie, fijne yoga, leuk team, relaxte sfeer, fantastisch uitzicht, heerlijke sinaasappels uit eigen tuin, kortom een heerlijke week waarin er heel goed voor je gezorgd wordt en er genoeg ruimte is om je eigen plan te trekken.

IMG_20190308_093309.jpg
Brenda

Yoga & Loungen @ Villa Fahala (Zuid-Spanje)

Maart 2019

Op een top locatie heerlijk genieten van de rust.

jacqueline.jpg
Jacqueline

Yoga & Loungen @ Villa Fahala (Zuid-Spanje)

Maart 2019

Yoga paradijsje onder de Spaanse zon! Voor iedereen die wil genieten van fijne, toegankelijke yogalessen, mooi weer, lekker eten op een gastvrije toplocatie. Er is voldoende tijd om naast de yogalessen ook zelf of met anderen op pad te gaan.

susan_bewerkt.jpg
Susan

Mindfulness weekend, Ermelo

Februari 2019

Suus & Bea zijn 2 geweldige instructeurs en heel fijne, warme mensen. Het gevarieerde programma zat heel goed in elkaar, alles was mogelijk. De lessen worden goed afgestemd op de groep, er is altijd ruimte voor input en Suus en Bea zijn allebei duidelijk professionals met jarenlange ervaring, kennis en expertise van hun werk. Een waardevol weekend vol nieuwe inspiratie voor een mindful leven.

anne-marieke.jpg
Anne-Marieke

Yoga & Loungen @ Villa Fahala (Zuid-Spanje)

November 2018

Een ultieme vakantie voor yoga, buiten zijn, rust, aan te vullen met de drukte en afleiding die je wenst. Thuiskomen in de Villa, bij gastvrouw Nicole en yogadocent Suus, in jezelf keren met een boek en mooie uitzichten, of erop uit en de omgeving verkennen. Alles kan, niet alleen omdat de mogelijkheden er zijn, maar ook omdat Suus je stimuleert dat te doen: 'doe wat goed voelt voor jou'. Heerlijk.

esther.jpg
Esther

Yoga & Loungen @ Villa Fahala (Zuid-Spanje)

November 2018

Een heerlijke relaxte vakantie. Nicole en Suus zorgen voor een super ontspannen sfeer! Fijne yogalesssen, heerlijk eten, mooie locatie en een gezellige groep. Alles kan: lekker lezen bij het zwembad of de open haard maar ook dansen in de woonkamer :-). Dank voor een topweek!

rian.jpg
Rian

Yoga & Loungen @ Villa Fahala (Zuid-Spanje)

November 2018

Deze reis zal ik nooit vergeten: het was alles wat ik had gehoopt, en meer! Een prachtige locatie en omgeving, fijne mensen, heerlijke yogalessen, de hele week smullen van het lekkerste eten ... wat een enorm goed cadeau voor mezelf. Ik ben nu nog aan het nagenieten en de lach op mijn gezicht gaat niet weg als ik terugdenk aan deze week. Leuk dat je zoveel interesse toont in wie we zijn, de eerste kennismaking per mail voelt meteen goed.

maud.jpg
Maud

Yoga & Loungen @ Villa Fahala (Zuid-Spanje)

November 2018

Een yogavakantie met Suus laat zich het beste verwoorden door Aandacht. Aan alles is aandacht besteed: de locatie, de yoga, het eten aan alles! Leuk om wat vragen te krijgen vooraf en ook om de groep te ontmoeten in een voorstel mailtje.

lotte.jpg
Lotte

Yoga & Loungen @ Villa Fahala (Zuid-Spanje)

November 2018

Dit was de meest waanzinnige, relaxte en gave vakantie ooit. Hoewel het geen groepsreis was, en je alles kon doen waar je zin in had, kreeg ik soms het gevoel alsof ik met 10 vriendinnen op vakantie was. Het eten was verrukkelijk, de locatie prachtig en Suus is superlief! Wat ik vooral jn vond was dat er steeds werd benadrukt dat het geen must was, geen groepsreis. Yurt was fantastisch en buiten was het ook heerlijk.

bianca.JPG
Bianca

Yoga & Loungen @ Villa Fahala (Zuid-Spanje)

November 2018

Weer een super mooie yoga week beleefd met Suus. Jij weet precies de juiste snaar te raken, zodat iedereen zich heel snel thuisvoelt. Vanaf het moment dat ik Villa Fahala binnen reed voelde het als een warm bad. Samen met de gastvrouw Nicole en de fantastische kok is het voor mij een week geworden om nooit te vergeten! Massage bij de openhaard, yoga in de Yurt met de haard, buiten in de zon, allemaal top.

mirjam.jpg
Mirjam

Yoga & Olijfoogst @ Poros (Griekenland), Odyssey

Oktober 2018

Yoga, prachtig Poros, Suus & Ester, Odyssey: van alles volop genoten. Liefde!

martine.jpg
Martine

Yoga & Olijfoogst @ Poros (Griekenland), Odyssey

Oktober 2018

Heerlijk kado voor jezelf. In Odessey word je in de watten gelegd. 's Ochtends loop je zo de zee in voor n frisse duik. Yoga op mooie plekjes met veel persoonlijke aandacht van Suus en Ester. Het was genieten!

petra.jpg
Petra

Yoga & Olijfoogst @ Poros (Griekenland), Odyssey

Oktober 2018

De yoga- en olijfoogst week bij Odyssey was weer een feestje! Fijne yogalessen op mooie locaties in de buitenlucht. Elke ochtend een plonsje leggen in de zee voor de deur. Odyssey voelt als een thuis ver van huis, een warm bad met zulke gastvrije mensen die je stierlijk verwennen. De ontbijtjes en diners zijn erg gevarieerd, zoveel keus en alles vers en met liefde gemaakt en dat proef je. Kortom: ik zou het zo weer doen!

milly.jpg
Milly

Yoga & Olijfoogst @ Poros (Griekenland), Odyssey

Oktober 2018

Deze manier van vakantie vieren is heerlijk wanneer je even los wilt komen dan je dagelijkse beslommeringen. Door de liefdevolle begeleiders, door op een mooie locatie te zijn, door elke dag yogalessen te volgen, te genieten van de natuur en de gezelligheid van de groep en lekker eten, kan je je enorm verwend/verzorgd voelen. Dat geeft rust en ruimte om met frisse moed en kracht weer terug te keren naar huis.

kimo.jpg
Kimo

Yoga & Olijfoogst @ Poros (Griekenland), Odyssey

Oktober 2018

Ik had van te voren weinig yoga ervaring en kwam in eerste instantie vooral voor het land en om uit te rusten van een drukke periode. Heb de week ervaren als één en al liefde, warmte en gezelligheid en heb nog veel meer dan verwacht onwijs genoten van de yogalessen, de andere activiteiten en de onwijs gezellige, fijne groep waarmee we waren. We zijn aan alle kanten in de watten gelegd door zowel Suus en Ester als al het personeel van Odyssey. Of je nou wel of niet een ervaren yoga fan bent; deze reis raad je iedereen aan!! Goede balans tussen serieus, lachen en grapjes maken en de afwisseling tussen beide yogadocenten tijdens de lessen was heel jn. Vooral de yogalocaties aan zee waren prachtig.

zeynep.jpg
Zeynep

Yoga & Olijfoogst @ Poros (Griekenland), Odyssey

Oktober 2018

Fantastische ervaring. Je komt tot jezelf, ontspanning,  rust, bewustwording, genieten en nog meer genieten. Liefdevolle mensen met heel veel begrip. Goede begeleiding. Samenwerking en afstemming heel goed.

marcella.jpg
Marcella

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

September 2018

Mooie week! Niet zweverig, nooit teveel, nooit te weinig. Fantastische begeleiders en personeel. Stukje hemel op aarde. Gaan en doen!

anne mieke.jpg
Anne Mieke

Yoga & Olijfoogst @ Poros (Griekenland), Odyssey

Oktober 2018

Ik vond deze yogavakantie verrukkelijk. Heel relaxed, gezellig en persoonlijke aandacht!

mieke.jpg
Mieke

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

September 2018

Ik had me geen betere eerste yoga-ervaring kunnen wensen! Ontspannen, gezellig, nuchter.

bea.jpg
Bea

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

September 2018

Geweldig! Fantastisch. Heeerrlijk eten en iedere keer weer een verrassing. Niets is te veel. Met liefde ingericht. Echte aandacht. Iedere keer een andere locatie. Alles is mogelijk.

yvonne koetsier.jpg
Yvonne

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

September 2018

Heerlijk relaxte vakantie, leuk gevarieerd programma aanbod, met veel vrijheid doordat je zelf kan bepalen waar je aan deel wilt nemen. Precies zoals aangegeven, niets moeten, alles mogen!

yoga met suus-yoga-vakantie-yoga-retrait
Anoniem

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

September 2018

Perfecte combinatie van yoga, bizar goed, authentiek eten en veel buiten kunnen ondernemen (als je zin hebt). Reis met liefde opgezet en uitgevoerd!! Ook als je geen yogafanaat bent, maar t eens wil proberen een aanrader. Rik en Suus werken vanuit hun hart en zijn daarbij een kei in organiseren!

wendy.jpg
Wendy

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

September 2018

 Je wordt behandelt alsof je de enige/beste gast bent die er is - op een oprechte manier. En ook onderling merk je niet wie er onderaan of bovenaan de ladder staat - vond ik heel prettig. Mocht je op zoek zijn naar een yogavakantie, kun je dit gerust boeken!! Bevat alles wat je zoekt: ontspanning, gezelligheid, rust, lekker eten/drinken, maar vooral het gevoel dat je welkom bent. Mijn batterij is sindsdien weer helemaal vol en dat had ik al lange tijd niet meer gevoeld: een echte aanrader, ook al heb je nog nooit yoga gedaan, maar ook als je een echt yoga-fanaat bent.... ;-).

yoga met suus-yoga-vakantie-yoga-retrait
Anoniem

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

September 2018

Odessey is er gezellig familie hotel waar je volledig in de watten wordt gelegd! Alles is mogelijk en iedereen is en blijft vriendelijk. Suus en Rik laten je op een leuke en creatieve manier kennismaken met het eiland! De yogalessen zijn elke dag anders net als het eten! Al het eten wat in Odessey wordt gemaakt is vers, smaakvol en gevarieerd! Een weekje op Poros is een kado voor jezelf!!

IMG_20180923_114330.jpg
Anoniem

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

September 2018

Ik heb enorm genoten van deze yogareis. Naast de fijne yogalessen was het ontvangst, verblijf en de verzorging geweldig. Het voelde als een warm bad. Bedankt hiervoor en tot de volgende keer.

astrid.jpg
Astrid

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

September 2018

Als je op zoek bent naar een yoga/zon vakantie en heerlijk verwend wil worden (geweldig eten 🤗) boek dan deze retreat!!!

irma.jpg
Irma

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

September 2018

Deze vakantie was precies waar ik behoefte aan had: fijne yogalessen op inspirerende plekken, fijn hotel, ongedwongen sfeer en hele lieve mensen die er echt alles aan doen om het je naar de zin te maken & te ontzorgen! Echt genieten!

IMG_20180910_185953.jpg
Harry en Ingvild

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

September 2018

Een perfecte combi van fijne lessen pure verwennerij, gezellige ontmoetingen en heerlijke omgeving.

hyacinth.jpg
Hyacinthe

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

September 2018

Twee dagen vantevoren was ik nog hard aan het werk op kantoor om vervolgens in Griekenland Poros, soft te kunnen en mogen ‘landen’. De ontvangst was warm en hartelijk want ondanks ons late tijdstip van arriveren stond de tafel klaar met hapjes en drankjes om ons te verwelkomen. De yogaweek was intensief met 2x per dag yoga soms in combinatie met een wandeling. In de loop van de week heb ik naar mezelf geluisterd en mijn rustmomenten genomen, ook al betekende dat het skippen van de yogales. Ik ben heerlijk opgeladen na deze week en neem ook de nodige inspiratie vanuit de yogalessen als gesprekken met reisgenoten mee terug naar huis. Dank jullie wel!

ellen.jpg
Ellen

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

September 2018

Heb het geheel als zeer prettig ervaren. Yoga voor alle niveaus, de vrijheid om een les over te slaan, goede begeleiding tijdens de lessen. Hotel met een fijne sfeer en heerlijk eten.

Inge Bongers 20180801_165718.jpg
Inge

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

September 2018

Ik heb een heerlijke vakantie gehad. Poros is een mooi eiland waar veel te ontdekken is. Odyssey een fijne plek waar je volledig verzorgd wordt. De yoga is rustig, fijn, goed opgebouwd en sluit aan bij de thema’s die leven in de groep. Suus en Lotje zijn erg betrokken en zorgen voor een optimale beleving!

40833720_2008460452508630_10426671343180
Anneke

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

September 2018

Suus en Lotje een fantastisch duo voor de yoga en organisatie van het uitgebreide programma met daarin voor ieder wat wils. Mooie locaties, heerlijk eten, fijn plekje in te verblijven. Puur genieten

Inge Van Aarsen 20180704_090522.jpg
Inge

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Juli 2018

Een vakantie die alleen maar leuker wordt: zalige yoga, prachtig hotel met personeel die je het liefst mee zou nemen, heerlijk versgemaakt eten en het beeldschone Poros.

carla (2).jpg
Carla

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Juli 2018

Geweldige verwennerij voor jezelf, qua omgeving, verblijf, eten, vermaak en yogalessen. Lieve mensen om je heen, een warm bad waar je in stapt.

Linda Mandemakers 20180704_090539.jpg
Linda

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Juli 2018

Hartelijke, warme ontvangst in het hotel. Gemoedelijk. Fijne, mooie kamer. Je voelt je thuis. Heerlijk eten. Mooie omgeving. Fijne yogalessen met aandacht voor iedereen. Inspirerend en uitdagend. Fijne sfeer, ook in de groep. Leuk om samen dingen te doen, maar ook momenten voor jezelf. Genoten!!

Petra Van Herk 20180704_090458.jpg
Anoniem

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Juli 2018

Het was een heerlijke week! Zowel de yoga (op super mooie plekken) en het verblijf op Poros. Geweldige locatie en accommodatie.

Mirna Van Herk 20180704_090434.jpg
Mirna

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Juli 2018

Prachtige yogavakantie, laagdrempelig en Suus is een lieve, leuke docente. Het eten is vers bereid en elke dag word je weer verrast! Poros is een fantastisch mooi eiland en nog lang niet zo toeristisch!

Joyce Klootwijk 20180704_081741.jpg
Joyce

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Odyssey

Juli 2018

Een ervaring rijker, o.a. omgang met andere mensen.

Annelies

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Glamping

Juni 2018

Na ons eerste contact was er geen twijfel meer, meteen geboekt. Ik heb een geweldige vakantie gehad met Rik, Katerina en Suus. Wat een heerlijk, gastvrije, lieve mensen. Niets is te gek, yoga is heerlijk en je wordt aan alle kanten verzorgd. Wat hebben jullie veel werk voor ons verricht, dank daarvoor. En dank Suus voor het luisteren, jouw aandacht en alle tips. Heb van alles genoten!

Mary

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Glamping

Juni 2018

Tijdens yogaweek vorig jaar in Odyssey de Glamping in wording bezocht. Meteen wist ik, dit is mijn plek! Zet mijn tent alvast maar klaar! riep ik enthousiast.

Wat werd het een bijzondere week. De meer dan hartelijke ontvangst beloofde veel goeds. Wat is er heerlijker dan 's morgens vroeg uit je luxe tent te stappen om de zon te zien opkomen en al het moois vast te leggen. Even een duik in de zee te nemen of te mijmeren op de steiger. De prachtig ingerichte tenten prima verspreid onder de olijfbomen. Het ontbreekt ons deze week aan niets. We worden met alle zorg (ipv zorgen), aandacht en liefde omringd. 

De yogalessen op prachtige plekjes met gave uitzichten. Teachers island bijv. Een piepklein eilandje waar alleen een kerkje op staat. Met bootje ernaar toe. Ach, gewoon te veel om op te noemen.

Zoveel te doen op Poros. Natuurlijk de vele strandjes, wandelingen, dwalen door het doolhof van leuke straatjes met uitzichten, op e-bike het eiland rond, lunchen op een van de vele terrasjes met zicht op de vele boten en bootjes. Een massage van Suus, my favorite. Lekker hangen met een wijntje in het smaakvol ingerichte loungegedeelte met ondergaande zon en hapjes van Katerina.

Ja, en het moet gezegd: wat hadden we een SUPER groep! Mooie mensen met prachtige verhalen. Verschillende levens, fijne gesprekken, ervaringen, luisteren en leren van inzichten van elkaar. 

Maar bovenal wat hebben we plezier gehad!!!!  

Wil weer terug daar, naar Suus, Rik en Katerina. En ik ga nooit 2x naar zelfde plek roep ik altijd, laat staan 3x :))

De liefde en aandacht van SUUS, need I say more. Ook my favorite.

Kijk vooral naar het leuk filmpje van de Glamping, dan zijn verdere woorden van mij niet nodig.

Ryan

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Glamping

Juni 2018

Ontspannen, warm, veilig. Voldoende ruimte om van het programma of de groep af te stappen. Fijne, ontspannen groep. Alleen maar lof, dank voor de fijne week.

Marjan

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Glamping

Juni 2018

Een heerlijke vakantie, veel afwisseling. Fantastische verzorging en aandacht, zowel op de Glamping als bij de yoga. Aanrader.

Bella

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Glamping

Juni 2018

Een heerlijke ontspannen vakantie met ruimte voor ieders wensen op een prachtige locatie. Een en al verwennerij.

Anoniem

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Glamping

Juni 2018

Ik was bang voor een hoog zweverig gehalte maar dat was natuurlijk totaal onnodig. Poros en Galats, in combinatie met Glamping vond ik een prachtige combi van rust en reuring. Heb er erg van genoten, bedankt voor de goede zorgen.

Sharon

Yogaweek @ Poros (Griekenland), Glamping

Juni 2018

Fijne, goede, relaxte sfeer. Mooie, idylische omgeving. Yoga voor ieder nivo. Beginners en gevorderden. Persoonlijke aandacht bij iedere les. Kookkunsten van Katerina fantastisch.

Half anoniem, foto klopt wel :-)

Yogaweek @ Poros (Griekenland), hotel Odyssey

Mei 2018

Heerlijke combinatie inspanning/ontspanning. Maar ook genieten en meegenomen worden naar alle mooie plekjes op het eiland.

Carin

Yogaweek @ Poros (Griekenland), hotel Odyssey

Mei 2018

Lieve Suus, je bent sprankelend en rustig. Je hebt aandacht voor iedereen, geen moeite is je teveel en je maakt het voor iedereen waard om terug te kijken op een super yogaweek. Je bent ervoor geboren!

Anoniem

Yogaweek @ Poros (Griekenland), hotel Odyssey

Mei 2018

De totaal ervaring is een 10! J en zeker een aanrader voor vrienden.  Vanaf het fijne contact vooraf, de transfer…TOP.  De yogalessen vond ik heerlijk.  De wat intensievere sessies ochtends en de ontspannende avonds.  Voor mij de juiste mix.  De sfeer voor en na de lessen met ruimte voor uiteenlopende  emoties, de rust en een geintje voelde je goed aan.  Heel fijn.  Na een paar dagen wat acrobatische ‘spielerei’ toe voegen maakte het voor mijn extra leuk.   De lessen krijgen dus ook een 10! Het programma aanbod was heel goed.  Zo leuk om op al die verschillende plekken de yogalessen te volgen. De massage.. een 10+. Dan Odyssey…  Wat een geweldige plek! Wat mij vooral bij zal blijven is het enthousiasme, het persoonlijke contact en het denken in oplossingen!  Hoe ieder  in Odessey in zijn of haar kracht staat. De wereld zou er anders uitzien als heel veel mensen dat zouden doenJ  Wat mooi dat jullie elkaar hierin zo hebben gevonden!  Topteam. 

Annemieke

Yogaweek @ Poros (Griekenland), hotel Odyssey

Mei 2018

Verfrissend, vernieuwend en een geweldig cadeautje voor jezelf. Tot de ontspanning met een beetje inspanning.

Roos

Yogaweek @ Poros (Griekenland), hotel Odyssey

Mei 2018

Ik boek het liefst nooit dezelfde vakantie, er zijn nog zoveel mooie plekken te ontdekken, maarrrrrr ik heb zo heel erg genoten deze week dus….wie weet!

Marjolijn

Yogaweek @ Poros (Griekenland), hotel Odyssey

Mei 2018

Het was een heerlijke week, zoals ik hoopte dat hij zou worden: een fijne docent, een fijne groep, ruimte om je eigen plan te trekken, geen ‘strafkamp’, veel gelachen, veel keuze in strandjes, leuk aanbod van extra activiteiten, heel prettig hotel met lieve mensen. We hadden een hele fijne groep, zonder negativiteit of ‘klagers’: dat was heel prettig voor de ontspannen sfeer.

Yvonne

Yogaweek @ Poros (Griekenland), hotel Odyssey

April 2018

Een super fijne week gehad met een mooie afwisseling van flow en yin yoga op schitterende plekjes. Heerlijk eten, gezellige borrels en mooie wandelingen. Voor herhaling vatbaar.

Venonique

Yogaweek @ Poros (Griekenland), hotel Odyssey

Mei 2018