top of page

~ De kleinste stap in de juiste richting kan de grootste stap van je leven zijn. ~

 

wekelijks een online live les Flow en Yin naar goede Zin

~via zoom, met camera aan of uit, wat jij wilt~

 

Zaterdag 9-10u


Ontvang je (daarnaast) liever de replay? Bestel 'm door contact op te nemen. De replay blijft een week online.

De yogales: Flow en Yin naar goede Zin

Een weekendreflexiemoment. In beweging met zowel je lichaam als je gevoel. Ik begeleid en motiveer je graag met heldere aanwijzingen en inspiratie. Het eerste gedeelte van de les is flow, het tweede gedeelte yin. Klik hier voor meer informatie over de yogastijlen. Ik heb 1 les als voorbeeld opgenomen om je een idee van de lessen te geven, die kun je op ieder gewenst moment doen.

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden en om de zoom-link te ontvangen (je mag ook een app sturen). Als je mij wilt verrassen of je leest dit te laat en de les begint ieder moment, klik dan rechtstreeks op deze zoomlink, wachtwoord 7.

Voor wie?

De les is voor iedereen die ervaring heeft met yoga. Neem bij twijfel gerust contact met mij op.

Inhoud
Iedere les is onderdeel van een serie van 7 lessen waarin we de 7 energiecentra in je lichaam volgen en er per les aandacht is voor een ander gebied, van je tenen tot en met je kruin. De lessen tellen op maar zijn ook als losse les te volgen. Ieder gebied als inspiratiebron voor jouw eigen wijsheid. De les is kleinschalig zodat we elkaar ook even persoonlijk kunnen zien/spreken.

Onderweg/op reis

Dus ook als je, net zoals ik, regelmatig van plek wisselt, kun je aansluiten. Ik zal de les vanaf verschillende locaties geven. Zo kun je de retreatlocaties in Nederland, Griekenland, Turkije en Spanje als achtergrond verwachten, maar ook bijvoorbeeld locaties onderweg als wij (mijn vriend en ik) met onze eigen boot aan het varen zijn. Iedere keer een verrassing.

Prijs online live les

14-rittenkaart: € 77,- (5,50 euro per les)

7-rittenkaart: € 45,- (6,50 per les)

Losse les € 7,50.
Replay: een halve rit als je in de les was of 1 rit als je wekelijks aanwezig bent maar een keer niet kan.

Anders: € 7,50 of 1,5 rit.
De replay blijft 1 week online. Bestel de replay door contact op te nemen.

Een rittenkaart is 6 maanden geldig.

Wil je liever een hele serie in 1 x ontvangen voor onbeperkt gebruik? Dat kan. Er is momenteel een actie rondom de serie ZODIAC: 12 lessen voor € 70,-. Wil je liever een andere serie? Informeer naar de mogelijkheden. Prijs 7 lessen = € 70,-.

Kennismakingsactie

  • 2 losse lessen voor de prijs van 1 (€ 7,5 ipv € 15,-)

  • Als jij al lessen volgt en je brengt een nieuwe deelnemer aan dan ontvang jij een gratis les. 

Na afloop van de les verstuur ik je een link voor de betaling.

De rittenkaart is voor alle lessen inwisselbaar en 6 maanden geldig. Mocht ik ooit eens stoppen met deze lessen dan laat ik dat ruimschoots van te voren weten (voor alsnog ondenkbaar: veel te leuk!) en compenseer ik eventuele ritten die niet op kunnen gaan.

*Mocht het financieel niet haalbaar voor je zijn en je wilt toch graag meedoen, weet dat je welkom bent. Geef het even aan, er is altijd een oplossing.

De kleine lettertjes

Alleen jij kan inschatten waar jouw grens ligt in een houding. Bij twijfel: sla houdingen over en vraag mij na de les om advies. Geen enkele houding is een blessure waard.  

Andere online mogelijkheden

Niet live, wel online: klik hier.

Zodiac
bottom of page