top of page

Een sfeerimpressie

Foto's Griekenland

Onderstaand een impressie van de locaties (Hotel Odyssey en de Glamping) en de yogaweken. Via facebook heb ik meerder foto-albums van weken gepubliceerd (klik hier voor de betreffende weken in Odyssey: april, meijuli, begin september, eind september, begin oktober, eind oktober 2018 (olijfoogstweek) en op de Glamping: juni 2019 en september 2023). Op instagram is er een reel van de september 2023 Glamping week). Stuur mij gerust een mail als je geen facebook of instagram hebt en toch de albums zou willen inzien.

Onderstaand een impressie van onze Portugese locatie en de omgeving. In maart 2025 vindt de eerste yogaweek op deze locatie plaats. 

Foto's Portugal
Foto's Zeilen

Onderstaand een impressie van de boot (Sailing Chef) en de yogaweken. Van de week in mei 2023 heb ik een foto-album gemaakt (klik hier) en 3 reels gemaakt voor op instagram: 1. yogaplekken 2. onderweg 3. sailing chef. Stuur mij gerust een mail als je geen facebook of instagram hebt en toch de albums wil zien.

Foto's La Palma

Onderstaand een impressie van de La Palma-yogaweken. Via facebook heb ik een foto-album gemaakt van de week: november 2023 en via instagram deze reel. Stuur mij gerust een mail als je geen facebook of instagram hebt en toch de foto's groter dan in onderstaand overzicht (en met tekst en uitleg) wil zien of horen.