top of page

Een sfeerimpressie

Foto's Griekenland

Onderstaand een impressie van de locaties (Hotel Odyssey en de Glamping) en de yogaweken. Via facebook heb ik meerder foto-albums van weken gepubliceerd (klik hier voor de betreffende weken in Odyssey: april, meijuli, begin september, eind september, begin oktober, eind oktober 2018 (olijfoogstweek) en op de Glamping: juni 2019 en september 2023). Op instagram is er een reel van de september 2023 Glamping week). Stuur mij gerust een mail als je geen facebook of instagram hebt en toch de albums zou willen inzien.

Foto's Spanje

Onderstaand een impressie van de locatie (Villa Fahala) en de yogaweken. Via facebook heb ik 3 foto-albums van weken gepubliceerd (klik hier voor de week in augustus 2018 en november 2018 en maart 2019). Voor op instagram heb ik een reel gemaakt van de november 2023 week. Stuur mij gerust een mail als je geen facebook of instagram hebt en toch de albums wil zien.

Foto's Zeilen

Onderstaand een impressie van de boot (Sailing Chef) en de yogaweken. Van de week in mei 2023 heb ik een foto-album gemaakt (klik hier) en 3 reels gemaakt voor op instagram: 1. yogaplekken 2. onderweg 3. sailing chef. Stuur mij gerust een mail als je geen facebook of instagram hebt en toch de albums wil zien.

Foto's Italie
Foto's La Palma

Onderstaand een impressie van de La Palma-yogaweken. Via facebook heb ik een foto-album gemaakt van de week: november 2023 en via instagram deze reel. Stuur mij gerust een mail als je geen facebook of instagram hebt en toch de foto's groter dan in onderstaand overzicht (en met tekst en uitleg) wil zien of horen.