top of page

Astrologiesessie

Jolanda Smit en Ingeborg de Buijzer, 2 terugkerende deelnemers, zijn beide, onder andere, astroloog.

Weet jij dat dit een enorme studie is? Voordat ik hen ontmoette wist ik dit nog niet en wist ik sowieso nog maar weinig over astrologie, behalve wat foutieve aannames als waarzeggerij en daarom niets voor mij. 

Gelukkig won m'n nieuwsgierigheid het en boekte ik tijdens de eerste week dat ze mee gingen een astrologiesessie. Zo interessant! Op basis van mijn/jouw geboortedatum, -tijdstip en -plaats maken zij een Geboortetekening. Vooraf aan een sessie printen en bestuderen ze de tekening en na afloop krijg je 'm mee. Gedurende de sessie bespreek je, aan de hand van de tekening, jouw karaktertrekken, sterke eigenschappen en valkuilen. Er komt een mooie, open, vertrouwelijke, opbouwende stroom aan levenskennis en -inzichten voorbij, die je op kunt nemen om later nog eens rustig terug te horen.

Als je het leuk vindt hebben ze tijdens de komende yogaweek tijd voor 5 consults.  Є 50,-, 1 uur. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Maar niet getreurd als je er net naast grijpt. Als je wilt kan er ook na deze week nog een afspraak gemaakt worden.

RESERVEER
bottom of page