top of page

za 11 aug

|

Poros

Yoga & olijfoogst, met 2 docenten!! Op het Griekse eiland Poros. (1)

Let op: de Olijfoogstweek heeft een aanvullend programma op de reguliere yogaretreats: een dagdeel olijven plukken, mee naar de pers, olijfolie proeverij en dit jaar 2 docenten! 4 handen voor de mini massages en 4 ogen voor evt. adjustments in de houdingen. Dubbele persoonlijke aandacht.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Yoga & olijfoogst, met 2 docenten!! Op het Griekse eiland Poros. (1)
Yoga & olijfoogst, met 2 docenten!! Op het Griekse eiland Poros. (1)

Tijd en locatie

11 aug 2018, 12:00 – 16:00

Poros, Poros, 180 20, Griekenland

Over het evenement

Een cadeau voor jezelf!

​Jezelf verwennen met tijd voor jezelf: niets moeten, veel mogen.

In deze rijk gevulde Yogaretreat kies jíj waar je behoefte aan hebt. En keuze te over:

​- 2 yogalessen per dag

- heerlijke hapjes en (alcoholische) drankjes verzorgd door onze gastvrouw Katerina en haar enthousiaste collega’s van het pittoreske hotel Odyssey.

- tijd voor jezelf, wind door je haren, zilte zeelucht, enorme vergezichten over de zee, verstopte strandjes, historische (bos)wandelingen, goede gesprekken, massages, beautybehandelingen, kajakken, hardlopen, scooteren over het eiland, lezen...

Tijdens deze Olijfoogsteweek is 1 van de 3 wandelingen naar de boomgaard van Rik en Katerina.

Als je mee wilt doen dan wandelen we vanaf het hotel naar een bootje dat ons overvaart (ongeveer een half uur lopen en 5 minuten overvaren), om vervolgens nog een kwartiertje verder te wandelen naar de boomgaard van Rik en Katerina.

Additioneel en optioneel helpen we een ochtend mee om de olijven te plukken. Vervolgens brengen we de olijven naar de perserij en kijken we mee hoe onze olijven geperst worden. Einde van de middag nemen we ze mee naar huis in de vorm van olijfolie. En bij het aperitief houden we nog een olijfolieproeverij, waar je de verschillende olijfolie leert proeven

Om in de stemming te komen kun je deze blog lezen van Katerina over het plukken van de olijven: http://katerinaskouzina.com/olive-picking-week-odyssey-poros/.

Deze blog gaat over gasten die een hele week komen om de olijven te plukken, dat doen wij niet.

Wij plukken slechts 1 dagdeel en gaan mee naar de pers. Mocht je vaker dan 1 dagdeel olijven willen plukken dan ben je gedurende de week iedere dag welkom om mee te helpen, en kan je ook zeker komen kijken of helpen bij het maken van de zeep.

Deel dit evenement

bottom of page