top of page

zo 16 dec

|

Villa Vignotti

Yoga & Sneeuw

~GUN JEZELF WINTER IN DE WINTER~ Een bijzondere week waarin wintersport gecombineerd wordt met yoga, meditatie en massage. Uiteraard word je ook verzorgd door de rijke en pure Italiaanse keuken. Je verblijft in het mooie Villa Vignotti omringd door prachtige natuur en met uitzicht op de Alpen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Yoga & Sneeuw
Yoga & Sneeuw

Tijd en locatie

16 dec 2018, 14:00 – 22 dec 2018, 11:00

Villa Vignotti, Mombarcaro CN, Italië

Over het evenement

Naast 2 yogalessen per dag staan er ook 3 sneeuwdagen op het programma die je zelf mag indelen: wandelend door de bergen, op je latten/board of een rijk assortiment aan overige activiteiten. Een dagje bij de openhaard mag natuurlijk ook.

Onze villa kijkt uit op de Alpen en staat midden in de natuur van de Piemonte streek in Noord West Italië, bekend door de zalige keuken en de lekkerste delicatessen, van beroemde truffels tot wijnen. Tijdens de maaltijden (ontbijt en dinner inclusief), de kookworkshop en een wijnproeverij kun je hier verder kennis mee maken.

De villa wordt gerund door mijn vriendin en collega yogadocent Lotje Dekker en haar vriend Ronald. Beide zijn zij enorme smaakvolle keukenprinsen!

Deel dit evenement

bottom of page