top of page

zo 26 jan

|

Villa Fahala

Yoga & Spaanse cultuur en natuur

Een cadeau voor jezelf! ​Jezelf verwennen met tijd voor jezelf: niets moeten, veel mogen. In deze rijk gevulde Yogavakantie kies jíj waar je behoefte aan hebt. Dit alles vanuit een luxe villa, zowel binnen (openhaard) als buiten (riante tuin met zwembad). De zee is op 25 minuten rijafstand.

Yoga & Spaanse cultuur en natuur
Yoga & Spaanse cultuur en natuur

Tijd en locatie

26 jan 2025, 15:00 – 01 feb 2025, 11:00

Villa Fahala, Cártama, Málaga, Spanje

Over het evenement

Een villa om te ontsnappen, te relaxen en als fijn vertrekpunt om het prachtige Andalusië te ontdekken.

Een villa die het beste biedt van beide werelden: afgelegen en in de rustgevend natuur van onze rondom omringde tuin, maar ook dichtbij (bad)plaatsen zoals het gave, modern opgeknapte en historische Malaga, Ronda, Mijas en het bekende wandelpad Camino del Rey. Genieten van de vele boeiende dorpjes met rijke Moorse invloeden.

De villa zelf is een rustoord, het zwembad heeft een panorama over een prachtige vallei en de tuin heeft vele mooie natuurlijke verstopplekken om je terug te trekken, onder de citrusbomen bijvoorbeeld, daar vind je de stilte van de natuur. Er zijn veel loungebedden, terrassen, hangmatten en het heeft een grote luxe buitenkeuken en bar.

Een dagje aan zee is op 25 minuten rijafstand, ook daar staat een yogales op het programma en tref je leuke haventjes en diverse strandtentjes. Loungen everywhere!

Deel dit evenement

bottom of page