top of page

za 02 okt

|

Turkije / Griekenland

Yoga & Zeilen Deluxe ~ VOL*

Buiten, buiten, buiten, onder de sterren en de blauwe lucht, omringd door eindeloos mooi blauw water. Van stille baaien tot kleine dorpjes en unieke (yoga)plekjes. En dan ook nog zo waanzinnig culinair en gezond verzorgd worden.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Yoga & Zeilen Deluxe ~ VOL*
Yoga & Zeilen Deluxe ~ VOL*

Tijd en locatie

02 okt 2021, 13:00 – 09 okt 2021, 17:00

Turkije / Griekenland

Over het evenement

‘Fill your life with adventures. Have stories to tell, not stuff to show 😊’ 

 

De reis: 

- start en eindigt in het thuisland van onze bemanning (Turkije) met tussendoor een prachtige uitstap naar het Griekse eiland Symi. 

- vindt voor zowel de bemanning als voor mij plaats in heel erg bekend en azuur blauw vaarwater. Het is het thuisgebied van de bemanning (Caner en Mujdat). Met beide werk ik al jaren en Caner is ook de kok tijdens mijn yogaweken in Spanje. 

- vindt plaats in het zeilgebied waar ik in 2006 samen met mijn vriend voor het eerst kwam aanvaren met onze eigen boot. Wij waren gelijk verkocht, zo mooi is het daar en zo gastvrij zijn de mensen. We hebben daarna jaarlijks iedere hoek / baai verkend, onze boot bleef daar ook in de winter. 

- neemt jou al varend mee om ook aan jou al die idyllische (yoga)plekken te laten zien. De yoga doen we afwisselend aan boord en op het land en soms zelfs bij de locals thuis (op hun dakterras uitkijkend op zee of onder de citrusbomen). 

- is de precieze route afhankelijk van het weer.

- bestaat uit heel veel zwemmen en in het water plonsen vanaf de boot, mooie wandelingen, gezellige borrelmomenten, massages aan boord, heerlijk eten en mooie gesprekken. Per onderdeel aan jou de keuze om aan te haken of over te slaan.

- is aan boord van een fijne boot met een mastercabin voor 2 personen, 4 tweepersoonshutten en 2  eenpersoonshutten. 

- is met max 11 gasten. 

Deel dit evenement

bottom of page