top of page

Keuken

Oh die Portugese keuken....als vegetariër en groenteliefhebber kon ik mijn weg er niet altijd gemakkelijk vinden. Dit verandert, ook in Portugal wordt de keuze en de sfeer moderner. Jammer of fijn? Gelukkig bestaan beide sferen prima naast elkaar en kun je zeker in Lagos ook heerlijk ''moderne'', persoonlijke (geen keten) horecazaakjes vinden naast de typische, ook zo fijne, traditionelere plekjes, aan de haven bijvoorbeeld. Voor de lunches en de 2 avonden kun je zelf kiezen. 
 
De maaltijden thuis stelt de kok per dag samen, afhankelijk van het seizoen en de wensen van de deelnnemers.
De gerechten zijn afwisselend en mediterraan. Vegetarisch of veganistisch is geen probleem. Sowieso is het menu veelal vegetarisch, soms aangevuld met wat vis. Als je wilt dan serveren wij er een frisse, lichte witte of rode wijn bij. Plat en bruisend water staan altijd op tafel. Het ontbijt is divers en uitgebreid: yoghurt, (bananen)brood, havermout, diverse beleg en verse sap. Iedere dag andere verrassingen.

Ook lactose- of glutenvrij is geen probleem, onze keuken is echter niet coeliaki-proof. Andere dieetwensen zijn bespreekbaar. Iets extra's rekenen wij niet voor speciale diëten. Het ontbijt en 5x diner is in de prijs inbegrepen. Jij mag jezelf heerlijk laten verwennen. Als je voor de (speciale) verwennerij iets extra's wilt geven dan is dat natuurlijk altijd leuk: er is een fooienpot voor de kok.
bottom of page