top of page

Keuken

Oh die Spaanse keuken, de lekkerste gerechten, onder de tl-verlichting, zittend op plastic stoelen. Dat was Spanje voor mij voor lange tijd. Dit verandert, ook in Spanje wordt de keuze en de sfeer moderner. Jammer of fijn? Gelukkig bestaan beide prima naast elkaar en kun je zelf kiezen tijdens de lunches en de 2 avonden uit eten. 
 
De maaltijden thuis stelt de kok per dag samen, afhankelijk van het seizoen en de wensen van de gasten.
De gerechten zijn afwisselend en mediterraan. Vegetarisch of veganistisch is geen probleem. Sowieso is het menu veelal vegetarisch, soms aangevuld met wat vlees of vis. Als je wilt dan serveren wij er een frisse, lichte witte wijn bij of een ander drankje naar keuze. Het ontbijt is divers en uitgebreid: yoghurt, brood, havermout, een ei, diverse beleg en verse jus. Iedere dag andere verrassingen.

Ook lactose- of glutenvrij is geen probleem, onze keuken is echter niet koeliaki-proof. Andere dieetwensen zijn zéker bespreekbaar. De kok kan apart iets bereiden en houdt van creatieve oplossingen. Het is wél fijn om een dieet vooraf bij de boeking alvast door te geven of te bespreken. Iets extra's rekenen wij niet voor speciale diëten. Het onbijt en 5x diner is in de prijs inbegrepen. Ongeacht of je een dieet volgt of niet. Jij mag jezelf heerlijk laten verwennen. Als je voor de (speciale) verwennerij iets extra's wilt geven dan is dat natuurlijk altijd leuk: er is een fooienpot voor de kok.
bottom of page