top of page

Massages

Tijdens deze yogaweek worden de massages verzorgd door Anne

Je herkent ongetwijfeld dat bepaalde vermoeidheid, spanning, stress of emoties zich ergens in je lichaam vastzetten. Het is geen toeval dat het gezegde ‘Your body keeps the score' zo waar is. Ons lichaam slaat herinneringen, spanningen en emoties op, van alles wat we dagelijks meemaken.

 

Naast yoga, hlepen liefdevolle, vakkundige massages mij enorm voor vernieuwde energie, ontspanning, een soort verfrissing en/of opluchting. En uit meerdere eigen ervaringen kan ik je Anne's aanvoelende handen aanraden. Niet alleen voor de fysieke voordelen van aanraking, maar ook met haar met haar waardevolle inzichten en mooie woorden kan Anne mij (of jou) helpen om gevoelens te plaatsen en positieve energie op te doen.
 
In haar massages stemt ze zorgvuldig jouw behoeften met je af. Geen van haar massages is hetzelfde, want gecreëerd op basis van jouw wensen en haar aanvoelingen. En dat is nou precies wat het zo waardevol maakt.

Tijdens deze yogaweek biedt ze de volgende mogelijkheden om te boeken:

45 minuten* € 50,-
60 minuten* € 60,-
90 minuten* € 80,-

*Iedere sessie begint en eindigt met een incheck van je behoeften en wensen. In de langere sessies wordt hiervoor meer ruimte ingericht, zodat je ervaringen rustig kunt laten landen.

--

Anne’s massages zijn opgebouwd vanuit massage- en reiki-opleidingen, dagelijkse verhalen over lichamen en hoe stress zich fysiek uit, door opgroeien met haar vader die fysiotherapeut was, haar nieuwsgierigheid naar zowel lichaam als psyche en haar kunst om écht te luisteren.

RESERVEER
bottom of page