Lees bij reviews wat anderen over mij zeggen. Onderstaand mijn eigen verhaal...

Mijn yoga-opleiding begon ik in 2010 omdat ik tijdens mijn reizende zeilleven goede yogalessen miste.
De Ashtanga yoga-opleiding van Johan Noorloos, Marcel de Vis Heil en Anat Geiger deed ik om meer kennis op te doen voor mijn
'eigen yoga'. Maar al snel merkte ik hoe leuk het is om deze kennis over te dragen en anderen te laten zien dat yoga niet zweverig hoeft te zijn en dat je dat heus wel kunt combineren met een drankje.
 
Ik beoefen zelf graag verschillende soorten yoga. Afwisseling en nieuwsgierigheid werken voor mij als sleutel tot een rijk en vrolijk leven. Ik reis regelmatig, werk als freelance projectmanager, hou van zeilen, hardlopen, wijntjes drinken, goede gesprekken, humor, luchtigheid en nog van veel meer andere leuke dingen.

Inmiddels organiseer ik mijn eigen groepslessen en yogaretreats en heb ik al meer dan 60 yogaretreats en evenzoveel yogaweekenden verzorgd. Ook geef ik met veel plezier bedrijfs- en privéyoga. Naast mijn yoga werk ik als freelance projectmanager voor reclamebureaus, goede doelen en grote merken. Ik vind de combinatie van yoga en de zakelijke wereld een rijkdom!

 

Griekenland
Al zeilend rond de Griekse eilanden ontdekte ik Poros vele jaren geleden. Door de kleine gemeenschap van ongeveer vierduizend inwoners, de afwezigheid van massatoerisme en de authentieke sfeer voelde ik mij er al snel thuis.  Poros met zijn verborgen strandjes en eindeloze pijnboombossen is een oase van rust, maar toch ook heel levendig. Op het eiland van 31 vierkante kilometer is de zee altijd dichtbij. Voor mij is Poros daarom de ideale plek voor een yogavakantie. Ik neem je tijdens deze yogaweken heel graag mee naar verschillende yogaplekken zodat je, net zoals ik, van het hele eiland kunt genieten. 

Spanje

In Spanje woont een gedeelte van mijn familie. Ook zo'n fijn 'thuis'land waar ik je graag verwelkom voor een week of lang weekend.

Italië

Onze Nederlandse vrienden Ronald en Lotje zijn samen met hun 2 zoontjes in Italië neergestreken. Op steenworp van zowel de zee als de bergen kan ik daar mijn 2 liefdes met jou delen: zee en wintersport! Dit uiteraard in combinatie met het locale ltaliaanse leven, de keuken, de vino en de cappucino's :-).