top of page

Lees bij reviews wat anderen over mij zeggen. Onderstaand mijn eigen verhaal...

Mijn yoga-opleiding begon ik in 2010 omdat ik tijdens mijn reizende zeilleven goede yogalessen miste.
De Ashtanga yoga-opleiding van Johan Noorloos, Marcel de Vis Heil en Anat Geiger deed ik om meer kennis op te doen voor mijn
'eigen yoga'. Maar al snel merkte ik hoe leuk het is om deze kennis over te dragen en anderen te laten zien dat yoga niet zweverig hoeft te zijn en dat je dat heus wel kunt combineren met een drankje.
 
Ik beoefen zelf graag verschillende soorten yoga. Afwisseling en nieuwsgierigheid werken voor mij als sleutel tot een rijk en vrolijk leven. Ik reis regelmatig, werk als freelance projectmanager, hou van zeilen, hardlopen, wijntjes drinken, goede gesprekken, humor, luchtigheid en nog van veel meer andere leuke dingen.

Inmiddels organiseer ik mijn eigen groepslessen en yogaretreats en heb ik al meer dan 60 yogaretreats en evenzoveel yogaweekenden verzorgd. Ook geef ik met veel plezier bedrijfs- en privéyoga. Naast mijn yoga werk ik als freelance projectmanager voor reclamebureaus, goede doelen en grote merken. Ik vind de combinatie van yoga en de zakelijke wereld een rijkdom!

 

Griekenland
Al sinds 1990 bezoek ik regelmatig het Griekse eiland Poros. Soms zeilend, soms per camper, soms met de auto, soms per ferry. Mede doordat er geen vliegtuigen landen is het eiland minder bekend en trekt het mij daardoor meer aan. Ongeveer vierduizend inwoners wonen er het hele jaar door waardoor er altijd nog best wat leuke tentjes fulltime open zijn. Uiteraard in de zomer meer dan in de winter en toch is het er zelfs in de winter levendig en voel ik mij er heerlijk thuis. Poros met zijn verborgen strandjes en eindeloze pijnboombossen is een oase van rust, maar toch ook heel levendig. Vissersbootjes, toeristenbootjes, een echt gezellig havengehalte, met boulevard. Op het eiland van 31 vierkante kilometer is de zee altijd dichtbij. Voor mij is Poros daarom de ideale plek voor een yogavakantie. Ik neem je tijdens deze yogaweken heel graag mee naar verschillende yogaplekken zodat je, net zoals ik, van het hele eiland kunt genieten. 

Spanje

In Spanje woont een gedeelte van mijn familie. Ook zo'n fijn 'thuis'land waar ik je graag verwelkom voor een week of lang weekend.

Turkije

In 2006 kwamen mijn vriend en ik voor het eerst aanvaren in dit zeilgebied. Wij waren gelijk verkocht, zo mooi is het daar en zo beschut qua zeilen. Daarnaast zijn de mensen zeer vriendelijk en gastvrij en is de keuken super rijk aan heerlijke ingredienten en kruiden. Meerder jaren hebben wij iedere hoek / baai verkend en zodoende veel mensen en plekken leren kennen. Ik laat je die idyllische (yoga)plekken graag zien, soms zelfs bij de locals thuis (op hun dakterras uitkijkend op zee of onder de citrusbomen).  

bottom of page