top of page

Programma Italië

Zo zou het programma er ongeveer uit kunnen zien. Afhankelijk van het weer en de sneeuwconditie is iedere weekindeling anders.

Doe mee waar je aan mee wilt doen

Villa Vignotti

Zondag

We ontvangen je tussen 14 en 16 uur in Villa Vignotti waar je tijd hebt om te settlen in je kamer, een wandeling te maken in de prachtige omgeving of een warm bad te nemen. Wanneer we compleet zijn starten we met een opening en aansluitende yogales. Het aperitief is bij de haard in de woonkamer en het diner in onze riante keuken met uitzicht over de bergen. Na het diner is de avond vrij en kun je voor een frisse neus, een oorverdovende stilte en indrukwekkende sterrenhemel nog een rondje rond het huis scharrelen of je lekker terugtrekken.

Wijnproeverij

Maandag

We starten deze dag met een verkwikkende yogales bij opkomende zon en zicht op de prachtige Alpentoppen. Na een heerlijk en voedzaam ontbijt is er vrije tijd met de mogelijkheid om een e-mountainbike tour te doen. Onder leiding van Ronald fiets je met de zon op je gezicht door de karakteristieke Alta Langhe streek. Geliefd om haar beroemde en schitterende Barolo wijnvelden en hazelnotenbomen. Je kunt er deze dag ook voor kiezen om thuis te blijven, een Reiki sessie te boeken of toe te komen aan wandelen, schrijven of lezen. In de namiddag komen we weer samen voor een yogales, aperitief en diner.

Yoga op de piste

Dinsdag

Na de ochtendyogales en het ontbijt trekken we er deze dag op uit voor een unieke tourski tocht onder begeleiding van onze lokale gids Stefano. Een prettig inspannende activiteit waarbij je op eigen kracht de top bereikt terwijl het verstilde winterlandschap en de prachtige vergezichten je betoveren. Onderweg een picknick met lokale lekkernijen en een yogales in de sneeuw. Wanneer het weer het toelaat overnachten we deze dag in een berghut op de top!

Fun yoga en wintersport

Woensdag

Wakker worden met een adembenemend uitzicht en niets dan rust, ruimte en eenvoud. We warmen ons lijf op met yoga en dalen dan af op de ski’s. We komen in de namiddag thuis in Villa Vignotti waar we genieten van de weldaad van het huis, de haard, het bad en een volgende yogales.

Kookworkshop

Donderdag

Een vrijere dag met yoga, ontbijt en daarna volop tijd voor Reiki sessies, optioneel langlaufen in de vallei (bij minder sneeuw een wandeling), het bezoeken van een dorpje of lokale markt en voor wie wil in de namiddag een kookworkshop onder begeleiding van onze buurvrouw Elena. 

Kampvuur

Vrijdag

Vandaag trekken we de bergen weer in voor een bijzondere sneeuwschoen wandeling onder begeleiding van levenskunstenaar, muzikant en lokale berggids Paolo. Wilde dieren spotten, land-art maken en yoga met live, muzikale begeleiding. In de avond sluiten we de week af met een feestelijk diner.

Yogaruimte villa Vignotti

Zaterdag

Een laatste ontbijt samen voordat we om uiterlijk 11 uur afscheid nemen van elkaar.

Verschillende yogastijlen

2 yogalessen
Een "sportieve" les:
Vinyasa Flow 
en
een "relaxte" les:
yin-yoga.

Een heerlijk huis met giga uitzicht

Luxe overnachten
Onze villa kijkt uit op de Alpen en staat midden in de natuur van de Piemonte streek in Noord West Italië, bekend door de heerlijke keuken en wijnen.

Voor wie is deze reis een match?

Voor winterliefhebbers!

Iedereen die toe is aan een bijzondere yogaweek in de sneeuw is welkom. Voor mensen zonder ski ervaring bieden we een alternatief programma aan.
bottom of page