top of page

Hoe kom ik in Zuid-Portugal?

Reis boeken

Met de trein of camper/auto naar Lagos! Het kan. Of je boekt een vlucht. Faro is de meest dichtbijzijnde luchthaven (1 uur rijden) en overigens ook heel leuk om vooraf of achteraf te verblijven, of anders Lissabon (2 uur en 3 kwartier). Zie programma om jouw vliegtijden te matchen met het programma en jouw wensen. 

Transfer, indien wij dat voor jou regelen

Van de luchthaven Faro naar onze villa is ongeveer 1 uur rijden. Met plezier halen en brengen wij jou. Een enkele heen- of terugreis is 90 euro. Voor 70/80 euro kun je ook zelf een taxi regelen. Ook kan ik je in contact brengen met andere deelnemers om een huurauto te delen. Er zijn ook verschillende busmaatschappijen die verbindingen aanbieden tussen Faro airport en Lagos. Wel even goed letten op de tijden, sommige gaan maar 1x per dag. Als je met de bus komt dan kom ik je met plezier van de bushalte halen! Dito voor de trein, er is een verbinding vanuit Faro! Let wel, het huis is misschien pas vanaf 18u beschikbaar, in dat geval drop ik je eerst nog even op een leuk ander plekje. 

Overige transferopties​

Veel leuker (vind ik, maar voel je vrij) is het huren van een eigen auto. Dat kan al vanaf 10 euro per dag, op die manier kun je gedurende de week in je vrije tijd zelf gemakkelijker op ontdekking! Er zijn zoveel leuke kleine andere plaatsjes in de buurt, die niet allemaal op wandelafstand zijn. Autohuur kan bv via de portal: rentalcars.com

of via sunnycars.nl. Bij die laatste zit de verzekering overzichtelijk inclusief. 

bottom of page