top of page

Hoe kom ik in Zuid-Spanje?

Reis boeken 

Met de trein naar Malaga! Het kan. Of je boekt een retourvlucht. Transavia vertrekt vanaf Schiphol, Eindhoven en Rotterdam en vliegt rechtstreeks en je kunt ook kijken via Ryanair. Een site als bv Skyskanner geeft je snel overzicht (aanraden om wel rechtstreeks bij de betreffende luchtvaartmaatschappij zelf te boeken voor 't geval je later nog iets aan je vlucht wil wijzigen). Vliegtijd 3 u. Zie programma om jouw vliegtijden te matchen met het programma en jouw wensen. 

Transfer, indien wij dat voor jou regelen

Van de luchthaven Malaga naar Villa Fahala is ongeveer 25 minuten rijden. Met plezier halen en brengen wij jou en vervoeren wij je de rest van de week naar de geplande activiteiten (zie basisprogramma exclusief evt. overige activiteiten). Een chauffeurspakket voor de hele week is 95 euro, een enkele heen- of terugreis tussen de villa en de luchthaven is 35 euro. 

Tips transferopties als je zelf je transfer wilt regelen​

Veel leuker (vind ik, maar voel je vrij) is het huren van een eigen auto. Dat kan al vanaf 7 euro per dag, op die manier kun je gedurende de week in je vrije tijd zelf gemakkelijker op ontdekking! Autohuur kan bv via de portal: rentalcars.com

of via sunnycars.nl waarbij alle verzekering overzichtelijk allemaal inclusief zitten. 

Als je bijvoorbeeld naar het diner buiten de deur toch liever met ons meerijdt dan kan dat voor 10 euro per rit.

bottom of page