Team

1 + 1 = veel meer dan 2!

Op iedere locatie word je door een klein wisselend team van unieke mooierds ontvangen. Iedereen heeft jarenlange ervaring met het organiseren van (yoga)vakanties. Jaarlijks schaven we bij qua inhoud, begeleiding, locaties en organisatie. En doordat we zoveel deelnemers hebben gesproken weten we welke aspecten belangrijk zijn. Zoals het creëren van een gezellige sfeer in de groep waarin ieder z'n eigen weg mag bewandelen, sfeervolle rustige yogaplekken en deskundige, ontspannen begeleiding van de activiteiten. Dit in combinatie van veel lokale kennis, zowel culinair als cultureel. Onderstaand stel ik het team graag aan jou voor:

Lotje Dekker

De afgelopen jaren bracht Lotje tijd door met werken, studeren en lesgeven in Belize, Bonaire, Thailand, India, Spanje, Turkije, Marokko, Italië en Griekenland… om ook altijd weer terug te komen in Nederland. Want een goed deel van het plezier zit voor haar in het thuiskomen en keer op keer beseffen dat je je overal en altijd kunt verbinden met ontdekken, leren, geven en ontvangen. In 2018 heeft ze, samen met haar man en 2 zoontjes, haar thuisbasis in Nederland verruild voor Piemonte (Italië). Yoga en Reiki helpen haar om dagelijks de avontuurlijkste reizen te beleven, waar ze ook is. Lesgeven en delen met anderen werkt als de wind in haar zeilen. Daarnaast is ze ook nog eens eens een super kok! 
Meer informatie over Lotje vind je op haar website.

Ester (Nederland en Griekenland)

Ester is yogadocent, ondernemer en psycholoog. In 2008 heeft zij haar bedrijf Vositivity opgericht vanuit waar ze onder andere yoga-, inspiratie- en persoonlijk leiderschapsreizen aanbiedt. Haar werkwijze is er op gericht mensen en organisaties te helpen vanuit het hart te leven en te werken en op die manier te genieten van de dingen die er echt toe doen. Dit doet zij vanuit grote betrokkenheid, met warmte en plezier, op een nuchtere en resultaatgerichte manier. In de door haar ontwikkelde JOYFUL methode worden mentaal en fysiek werken gecombineerd. In haar methode brengt zij haar diverse ervaringen samen van onder andere yoga, psychologie, haptonomie, shiatsu en emotioneel lichaamswerk.

Meer informatie over Ester en haar aanbod aan retreats vind je op haar website.

Rik en Katerina (Griekenland)

Katerina is geboren en getogen op het Griekse eiland Poros. Zo lang zij zich kan herinneren is ze aan het koken, bakken en aan ‘t roosteren. Natuurlijk verwachtte iedereen dat ze een Griekse man zou trouwen maar het werd Rik, een Nederlandse man. Al gauw startten ze hotel Odyssey, waar je haar kookkunsten kunt proeven. Via Rik hoor je als de (aan) betaling is ontvangen. Ook is hij fan van yoga en doet hij zo veel mogelijk mee.

Ben je kookfan? Neem dan een kijkje op Katerina's blog: Katerina’s Kouzina. En als je zin krijgt om met haar mee te koken en/of yoga te komen doen, spring op het vliegtuig naar Athene. Vanaf daar brengt de boot je in een uur naar Poros. Wij ontvangen je met open armen!

Dora en Vaggelis (Griekenland)

Als dochter van de Griekse Katerina en de Nederlandse Rik (zie hierboven en hieronder) groeide Dora op in Nederland maar onderhield altijd nauwe banden met haar moeders land. Nu ze volwassen is en klaar met haar opleiding runt ze samen met haar vriend Vaggelis de Odyssey bistro. 

Nicole (Spanje)

Nicole is de eigenaresse van Vila Fahala. Ze is een aanpakster en heeft een super smaak voor kwaliteit en sfeer. Daarnaast heeft ze een groot hart en mensenkennis, een luisterend oor en is ze voor mij een leerzame kennisdeelster, op een begrijpelijke nuchtere manier, zonder belerend te zijn. Wat een heerlijke gastvrouw.