top of page

Team

team, 1+1 = veel meer dan 2!

1 + 1 = veel meer dan 2!

Op iedere locatie word je door een klein wisselend team van unieke mooierds ontvangen. Iedereen heeft jarenlange ervaring met het organiseren van (yoga)vakanties. Jaarlijks schaven we bij qua inhoud, begeleiding, locaties en organisatie. En doordat we zoveel deelnemers hebben gesproken weten we welke aspecten belangrijk zijn. Zoals het creëren van een gezellige sfeer in de groep waarin ieder z'n eigen weg mag bewandelen, sfeervolle rustige yogaplekken en deskundige, ontspannen begeleiding van de activiteiten. Dit in combinatie van veel lokale kennis, zowel culinair als cultureel. Onderstaand stel ik het team graag aan jou voor:

yoga met suus-yoga-vakantie-yoga-retrait
Rik en Katerina (Griekenland)

Katerina is geboren en getogen op het Griekse eiland Poros. Zo lang zij zich kan herinneren is ze aan het koken, bakken en aan ‘t roosteren. Natuurlijk verwachtte iedereen dat ze een Griekse man zou trouwen maar het werd Rik, een Nederlandse man. Al gauw startten ze hotel Odyssey, waar je haar kookkunsten kunt proeven. Via Rik hoor je als de (aan) betaling is ontvangen. Ook is hij fan van yoga en doet hij zo veel mogelijk mee.

Ben je kookfan? Neem dan een kijkje op Katerina's blog: Katerina’s Kouzina. En als je zin krijgt om met haar mee te koken en/of yoga te komen doen, spring op het vliegtuig naar Athene. Vanaf daar brengt de boot je in een uur naar Poros. Wij ontvangen je met open armen!

yoga met suus-yoga-vakantie-yoga-retrait
Dora en Vaggelis (Griekenland)

Als dochter van de Griekse Katerina en de Nederlandse Rik (zie hierboven en hieronder) groeide Dora op in Nederland maar onderhield altijd nauwe banden met haar moeders land. Nu ze volwassen is en klaar met haar opleiding runt ze samen met haar vriend Vaggelis de Odyssey bistro. 

nicole yoga met suus-yoga-vakantie-yoga-
Nicole (Spanje)

Nicole is de eigenaresse van Vila Fahala. Ze is een aanpakster en heeft een super smaak voor kwaliteit en sfeer. Daarnaast heeft ze een groot hart en mensenkennis, een luisterend oor en is ze voor mij een leerzame kennisdeelster, op een begrijpelijke nuchtere manier, zonder belerend te zijn. Wat een heerlijke gastvrouw.

crew.jpeg
Sailing Chef-team (Yoga en Zeilen Deluxe)

Ook tijdens deze reis (Yoga en Zeilen Deluxe) werk ik samen met een combinatieteam van Nederlanders en lokalen, in dit geval Turks. We varen in het thuisgebied van de bemanning (Caner, Mujdat en Alperen). Ik werk al jaren met hen en Caner is ook de kok tijdens de yogaweken in Spanje. Het Nederlandse Sailing Chef-team organiseert o.a. de boekingen, ook als er geen yogaweken zijn. 

bottom of page