top of page

Tips vooraf en achteraf

IMG-20230517-WA0010.jpg

Transfertips naar Bodrum/Dalaman 

Er zijn verschillende opties:
1. Je boekt zelf een taxi. Via google vind je veel opties. Lees even de reviews en de kleine lettertjes met betrekking tot evt. vertraging. Ik zie ook deze site (geen ervaring mee) die ook een transferbusoptie aanbieden tussen de luchthaven en het centrum van bodrum bijvoorbeeld. 
2. Je neemt een 'gewone' luchthaventaxi of een Uber. Via optie 1 kun je alvast vooraf een prijsindicatie achterhalen.

3. Ik laat de transfer voor je verzorgen via de Sailing Chef (de kok van de boot waarmee we zeilen). Dan is de ritprijs vaak wel net iets duurder. En met de wisselende koers kan ik de prijs pas een week van te voren aangeven. Het voordeel kan zijn dat de taxi er 'gewoon' is, ook als je eventueel vertraging hebt, en dat de prijs blijft zoals afgesproken. En mocht er iets mis gaan dan kun je mij bellen en probeer ik het op te lossen. Je betaalt aan het einde van je yogaweek cash aan mij.

4. De bus. Turkije is het land van de busverbindingen❤️. Je hebt er alleen wel extra tijd voor nodig en de time tables zijn vaak lastig van te voren online te ontdekken, hier lopen ze nog wat in achter. Het beste is om de vertrekhal uit te lopen en op zoek te gaan naar de Havas bus. In dit artikel staat het best behoorlijk omschreven allemaal: https://holidaystobodrum.com/how-to-get-from-bodrum-milas-airport-to-bodrum-city-center/

Klik hier voor businformatie tussen Datca en Dalaman Airport (en druk de vertaalknop in van je webbrowser, of bel ze even, er is meestal wel iemand die Engels spreekt).

Hoteltips Bodrum

Zoveel mensen, zoveel smaken, en dat geldt al helemaal voor hotetvoorkeuren.

Gelukkig kun je via de foto's en reviews op bijvoorbeeld booking.com zelf vaak een heel goed beeld vormen.

Over deze tips zijn tot nu toe alle deelnemers enthousiast en ze kregen een betere prijs dan de prijs op booking.com als ze rechtstreeks bij het hotel boekten:

 

Bodrum:

Su Hotel, 6 min. lopen naar de ferry.

Costa Maya hotel, 6 min. lopen naar de ferry.

 

Datca:

My Marina Select, 15 minuten wandelen vanaf het centrum / de haven, over de boulevard, langs de zee. Via Sailing Chef kan ik vaak een betere prijs regelen dus vraag mij gerust om de prijs voor je op te vragen. 

En nogmaals, kijk ook vooral zelf op bijvoorbeeld booking.com, er is zoveel aanbod!

bottom of page