top of page

Wanneer en hoeveel?

Ieder seizoen anders

Van het voorjaar tot het najaar, ieder maand heeft z'n eigen charme. Hetzelfde geldt voor de verschillende kamers van casa Vio .

Overnachten
bij Casa Vio

Zeezicht vanaf (dak)terras

Een smaakvolle villa in het centrum van het dorpje Tazacorte. De zee op een half uurtje lopen, winkels en horeca om de hoek. Rust en uitzicht op het dak.

Een cadeau voor jezelf

Tijd voor jezelf
In deze yogavakantie kies jíj waar je behoefte aan hebt. Je mag ook overal aan meedoen, dan hoef je niet te kiezen.

Hoe kom je vanuit NL naar casa Vio

Vlucht, transfer?

Maak er jouw eigen reisschema van en uiteraard help ik je daar graag mee. Stap voor stap zodat het klopt voor jou. 

Avenir Light is a clean and stylish font favored by designers. It's easy on the eyes and a great go-to font for titles, paragraphs & more.

La Palma, echt anders dan andere eilanden en dat voel, ruik, merk je direct bij aankomst. Tijdens onze eerste aankomst zagen wij deze regenboog bijvoorbeeld, in het middenstuk van het eiland. Daar waan je je sowieso soms ineens in Zwitserland, terwijl je net doorvoor van het strand kwam rijden. Anders dus!
 

La Palma

  • omringd door de grote Atlantische Oceaan. Die oceaan is jouw uitzicht vanaf zowel het dakterras als het yogaplatform van onze villa.  

  • met haar deels indrukwekkende vulkaanlandschap en zwarte warme zandstranden.

  • met de eindeloze natuurpracht tot wel 2400 meter hoog! Alsof je door de Zwitserse bergen rijdt.

  • met alle temperatuursverschillen waarbij het aan de westkant, waar onze villa ligt, het hele jaar zomers is, dus ook tijdens onze Nederlandse winter!

  • en dan heeft het ook nog de levendigheid en de oudsheid van de hoofdstad Santa Cruz.

  • bovendien onderscheidt het zich van andere Canarische Eilanden als Tenerife en Gran Canaria door het ontbreken van massatoerisme.

bottom of page