top of page

Hoe kom ik in La Palma?

Vlucht boeken 

De aanbevolen directe vlucht voor deze weken is met Transavia vanaf Schiphol. Op dit moment zijn de vluchten nog niet bekend. Geef mij jouw wens door als je wilt dat ik jou een seintje geef als ze boekbaar zijn. Waarschijnlijk heen op vrijdag om 6 uur 's ochtends en terug op vrijdag om 10.30 uur maar je kunt natuurlijk ook kijken naar vluchten vanuit België/Duitsland of met een tussenstop via Madrid bijvoorbeeld. Graag uiterlijk op de aankomstdag landen rond 17 uur zodat we ons programma om 19 uur kunnen starten met een gezamenlijk diner. Incheck is overigens vanaf 16 uur. Mocht je eerder landen zie tips van wat je zou kunnen doen tot die tijd.

Vervoer op het eiland

Van de luchthaven naar Casa Vio is ongeveer 45 minuten rijden.

# Transferpakket

Wij kunnen je halen en brengen en de rest van de week vervoeren naar de geplande activiteiten (zie programma). Een chauffeurspakket voor de hele week is € 150, een enkele heen- of terugreis tussen Casa Vio en de luchthaven is € 55. Onze casa zit midden in het dorpscentrum en op loopafstand van wat levendigheid. Voor natuurwandelingen heb je vervoer nodig.

# Autohuur

Veel leuker (vinden wij, maar voel je vrij) is het huren van een eigen auto of scooter. Er is zoveel diversiteit op het eiland, zo kun je in je vrije tijd zelf gemakkelijker op ontdekking! Autohuur kan bijvoorbeeld lokaal via lapalma-oceaanzicht.nl/auto-verhuur of via via sunnycars.nl waarbij bij beide alle verzekering overzichtelijk allemaal inclusief zijn. Tegelijk kijk ik vaak ook even bij https://www.rentalcars.com qua prijzen en aanbod en heb ik ook over Cicar goede verhalen gehoord. 

 

# Scooterhuur

Het huren van een scooter kan bijvoorbeeld in Los Llanos (15 minuten rijden of met de bus vanaf onze casa).

 

# Openbaar vervoer

Hier meer informatie over het openbaar vervoer op La Palma.

# Delen

We kunnen je zeker ook in contact brengen met andere deelnemers om een autohuur te delen.

Vervoer La Palma
bottom of page