top of page

Reisinformatie Italië

jeep 2.jpg

Bereikbaarheid

Je kunt op verschillende manieren afreizen naar de locatie.

 

Wanneer je met eigen vervoer komt kun je rekenen op een reistijd van 12-15 uur, afhankelijk van stops, vervoersmiddel en vertreklocatie in Nederland. We willen graag aanmoedigen om met elkaar mee te rijden en kunnen deelnemers aan elkaar koppelen die dat willen.

 

Kom je met het vliegtuig of de trein dan kun je dat in combinatie met een huurauto doen om zelfstandig of samen met andere deelnemers te reizen. De andere optie is dat je een vervoerspakket bijboekt (gemiddeld 60 euro per persoon). In dit geval boek je een aanbevolen trein- of vliegticket en is je transfer geregeld. 

Een mogelijke treinoptie is de nachttrein (met slaapcabines) welke je ’s avonds vanuit Amsterdam (met opstapmogelijkheden in Utrecht en Arnhem) tot in Milaan brengt waar je einde van de ochtend aankomt. Vanaf daar rijdt er elk uur een snelle trein naar Turijn. En vanaf Turijn kun je de gewone trein naar Ceva nemen. Daarvandaan kun je worden opgehaald. Treinreizen lenen zich optimaal voor bijvoorbeeld een extra nachtje in een mooie stad en het genieten van de reis zelf! Het rustiger reistempo helpt je om per direct al wat te vertragen en in een vakantiesfeer te komen. Daarbij is het een perfecte keuze voor de milieubewuste reiziger!

Een andere groenere en vooral goedkope reisoptie is het nemen van de Flixbus; deze rijdt onder andere naar Turijn. Vandaar de trein naar Ceva waar je opgehaald kunt worden.

Vliegen kan bijvoorbeeld op de luchthavens van Genua, Turijn, Milaan of Nice. Houd rekening met de aanvullende reistijd naar en van de startlocatie en laat je gerust adviseren.

bottom of page