top of page

Yoga & Sneeuw samen in 1 week

En nog meer moois

Een mindful versie van je geliefde wintersport in combinatie met yoga, een kookworkshop, een wijproeverij en zo veel meer.  

Meer dan yoga alleen

Laat je verwennen

Ontspan en laad op, raak geïnspireerd​, bouw routine op, voel de bergen en ervaar vrijheid! Een dagje bij de openhaard mag natuurlijk ook.

Overnachten
bij Villa Vignotti

Luxe overnachten

Onze villa kijkt uit op de Alpen en staat midden in de natuur van de Piemonte streek in Noord West Italië, bekend door de heerlijke keuken.

Alle soorten en maten

Voor iedereen!
De meeste deelnemers zijn tussen de 25 en 55 jaar,
maar met trots kan ik zeggen dat mijn oudste deelneemster 81 is...

Ervaren organisatie

Villa Vignotti wordt gerund door mijn vriendin en collega yogadocent Lotje Dekker en haar vriend Ronald. Beide hebben veel ervaring met het begeleiden van groepen, zowel yogareizen als het begeleiden van managementteams op een strategiereis, om maar eens wat uitersten aan voorbeelden te noemen. Daarnaast zijn zij enorme smaakvolle keukenprinsen! 

LOTJE - organisator yogaretreats, gastvrouw, yogadocent, chef en masseur

'Met een prachtige wereld aan mijn voeten kan ik niet anders dan er zoveel mogelijk van willen ervaren.'

Lotje (Lot of Life) heeft zich sinds 2017 officieel in Italië gevestigd! Samen met haar vriend Ronald hebben ze een eigen villa in de natuur waar ze niet alleen wonen maar die ze ook kunnen benutten om de Yoga & Sneeuw-weken te organiseren. Een lang gekoesterde droom. 

Samen met Lotje heb ik verschillende yogaweekenden en -weken gewerkt. Met als een van de hoogtepunten de yogaweken in de sneeuw tijdens Lotje d'r zwangerschappen. Meer informatie over Lotje vind je op haar website.

SUUS - organisator yogaretreats, gastvrouw, yogadocent en masseur

'Yoga hoeft niet zweverig te zijn'

De rijkdom van (het begeleiden van) deze Yoga & Sneeuw-weken zit 'm in een eindeloze waslijst kleine details. Varierend van Italiaanse goddelijke cappucino's op iedere hoek, de giga natuur, de uitzichten, de theatrale cultuur, de culinaire hoogstandjes tot de geuren, de kleuren, de buitenlucht. Buiten, buiten, buiten én het haardvuur. Opladen in Italië, beleef het mee! Klik hier om meer over mij te lezen.

RONALD - gastheer, chef, sneeuwschuiver, chauffeur, moppentapper en opperhoofd vuur

'Ik deel graag mijn passie voor deze streek in Italië met jou!'

Ronald zet zich in voor Lot of Life vanuit zijn ervaring als Evenementen organisator voor logistiek, vormgeving en website. Hij zorgt ervoor dat onze gasten en deelnemers in contact komen met het lokale leven van de streek: De Alta Langhe.

bottom of page