top of page

Yoga & Sneeuw samen in 1 week

En nog meer moois

De natuurlijke verstilling van het betoverende witte landschap vormt het decor voor beweging en hernieuwde levenslust.

Overnachten
bij Villa Vignotti

Luxe overnachten

Onze villa staat midden in de natuur van de Piemonte streek in Noord West Italië, bekend om de met Italiaanse passie doorspekte eettradities.

Voor wie is deze reis een match?

Voor winterliefhebbers!

Iedereen die toe is aan een bijzondere yogaweek in de sneeuw is welkom.  Voor mensen zonder enige ski ervaring bieden we een alternatief programma aan.

Hoe vervoer ik mij naar en tijdens?

Verschillende manieren

Je kunt op verschillende manieren afreizen naar de locatie. Eigen auto, vliegtuig, nachttrein met slaapcabine, bus of carpoolen, bijvoorbeeld.

Ervaren organisatie

Villa Vignotti wordt gerund door mijn vriendin en collega yogadocent Lotje Dekker en haar vriend Ronald. Beide hebben veel ervaring met het begeleiden van groepen, zowel yogareizen als het begeleiden van managementteams op een strategiereis, om maar eens wat uitersten aan voorbeelden te noemen. Daarnaast zijn zij enorme smaakvolle keukenprinsen! 

LOTJE - organisator yogaretreats, gastvrouw, yogadocent, chef en masseur

'Met een prachtige wereld aan mijn voeten kan ik niet anders dan er zoveel mogelijk van willen ervaren.'

Lotje (Lot of Life) heeft zich sinds 2017 officieel in Italië gevestigd! Samen met haar vriend Ronald hebben ze een eigen villa in de natuur waar ze niet alleen wonen maar die ze ook benutten om onder andere de Yoga & Sneeuw-weken te organiseren. 

SUUS - organisator yogaretreats, gastvrouw, yogadocent en masseur

'Yoga hoeft niet zweverig te zijn'

De rijkdom van (het begeleiden van) deze Yoga & Sneeuw-weken zit 'm in een eindeloze waslijst kleine details. Varierend van Italiaanse goddelijke cappucino's op iedere hoek, de giga natuur, de uitzichten, de theatrale cultuur, de culinaire hoogstandjes tot de geuren, de kleuren, de buitenlucht. Buiten, buiten, buiten én het haardvuur. Opladen in Italië, beleef het mee! 

RONALD - gastheer, chef, sneeuwschuiver, chauffeur, moppentapper en opperhoofd vuur

'Ik deel graag mijn passie voor deze streek in Italië met jou!'

Ronald is een specialist op het gebied van reis- en evenementproductie. Hij heeft veel kennis van de omgeving, staat in nauw contact met de lokale mensen, beschikt over het talent om van niets iets te maken en heeft een antenne voor het vinden van de mooiste en meest onontdekte plekjes. Hij voelt zich thuis op de latten én op de e-mountainbike en krijgt veel energie van het verkennen van nieuwe wegen. Op deze reis tref je Ronald in de rol van gastheer, chef logistiek, gids en/of kok!

bottom of page