Slapen op de Glamping

Deze sfeervolle glamping (=glamorous camping) bevindt zich aan zee en in de boomgaard (olijven, citrus, noten)
van Rik en Katerina. Je kunt een luxe tent voor jezelf kiezen, of eenzelfde tent delen. Verder heeft de Glamping ook nog  2 appartementen en 1 cottage, deze zijn tegen een meerprijs (zie tarieven) ook te huur. De tenten staan vrij, maar in de buurt van elkaar, onder de bomen, met het geluid van de krekels en de golven van de zee op de achtergrond.
 
De tenten hebben allemaal binnen een straal van 50 meter een eigen afsluitbare  douche en toilet waar je je toiletspullen kunt laten staan. En natuurlijk hebben de tenten ook een kwalitatief goed bed. 

Het geheel is aan elkaar verbonden met kronkelpaadjes en gezellige terrassen. 
Die paadjes brengen je ook naar de grote buitenkeuken, die zich aan zee bevindt en is voorzien van een
houtoven waar de lekkerste gerechten uit getoverd worden. Ook is er een zwembad voor een verkwikkende duik,  met uitzicht op zee

Dichter bij de natuur kun je het niet krijgen (en ja, er is beperkt wifi :-)), met tegelijkertijd een mooie verbinding met de levendigheid. Het prachtige uitzicht op de uitgestrekte havenkade van Poros verveelt nooit en door 10 minuten te wandelen en een taxibootje voor een euro te nemen sta je er middenin.   

Onderstaand een filmpje die de sfeer van de yogaweek op de Glamping weergeeft en hier nog een blog van Katerina over het ontstaan van de Glamping.