top of page

Slapen op de Glamping

Deze sfeervolle Glamping (=Glamorous Camping) bevindt zich aan zee en in de boomgaard (olijven, citrus, noten) van Rik en Katerina. 

Op de Glamping zijn verschillende soorten accommodaties:
•    5 luxe Bell-tenten. Iedere Bell-tent heeft binnen een straal van 75 meter een eigen afsluitbare  douche en toilet waar je je toiletspullen kunt laten staan. 
  • Nieuw! 4 luxe Bell-tenten met een losse badkamer naast de tent.
•    2 twin-Bell-tenten. Dit zijn 2 Bell-tenten naast elkaar met een gezamenlijk privé gedeelte bij de tenten en een gezamenlijke badkamer binnen een straal van 75 meter. 
•    een canvas Lodge. Deze heeft 2 slaapkamers, een ruime houten veranda met lounge bank voor de tent en een eigen badkamer naast de tent.
•    nieuw: 2 safari-tenten. Deze hebben 1 slaapkamer met een dubbel bed en een 2de gedeelte met een enkel bed. De badkamer is een kamer in de tent. Foto’s volgens zsm.
•    nieuw: 1 Luxe safari-tent voor 2 pers. Deze heeft 1 slaapkamer met dubbel bed en een keukenunit in de tent. De badkamer is ook hier een kamer in de tent.   
•    een cottage, een parel van hout, aan zee, met een veranda met uitzicht op Poros.
•    2x sfeervolle chalets, van mooie natuurstenen, badkamer, dubbel bed, met airco en keukenunit. 

Klik hier voor foto’s per accommodatie (professionele foto’s van de safari-tenten volgen zsm, in de fotorol bovenaan deze pagina krijg je alvast een indruk). 

Alle tenten staan vrij, maar in de buurt van elkaar, onder de bomen, met het geluid van de krekels en de golven van de zee op de achtergrond. Iedere accommodatie heeft z’n eigen privé gedeelte rondom de accommodatie. En natuurlijk hebben alle accommodaties een kwalitatief goed bed. 

Het geheel is aan elkaar verbonden met kronkelpaadjes en gezellige terrassen. Die paadjes brengen je ook naar de grote buitenkeuken, die zich aan zee bevindt en is voorzien van een houtoven waar de lekkerste gerechten uit getoverd worden. Ook is er een zwembad voor een verkwikkende duik,  met uitzicht op zee.

Dichter bij de natuur kun je het niet krijgen (en ja, er is beperkt wifi), met tegelijkertijd een mooie verbinding met de levendigheid. Het prachtige uitzicht op de uitgestrekte havenkade van Poros verveelt nooit en door 10 minuten te wandelen en een taxibootje te nemen (€ 1,50) sta je er middenin.   

Onderstaand een filmpje die de sfeer van de yogaweek op de Glamping weergeeft. Het is een filmpje uit 2018, ondertussen is er op de Glamping veel veranderd maar 't geeft de sfeer van de week nog prima weer.

En twee filmpjes die de huidige sfeer van de Glamping weergeven (in het filmpje van de kookworkshop zie je hoe mooi de Glamping aan zee ligt):

En hier nog een blog van Katerina over het ontstaan van de Glamping.

bottom of page