top of page

Logeren in Spanje

Een boutique villa om te ontsnappen, te relaxen en als fijn vertrekpunt om het prachtige Andalusië te ontdekken.

Villa Fahala zelf is een rustoord, het zwembad heeft een panorama over een prachtige vallei met 2 dorpen in de verte. De tuin heeft vele mooie natuurlijke verstopplekken om je terug te trekken, onder de citrusbomen bijvoorbeeld, daar vind je de stilte van de natuur. Er zijn veel loungebedden, terrassen, hangmatten en een grote luxe buitenkeuken. Gevarieerd van luxe/chique, naar hippie-achtig/chique. De villa is makkelijk bereikbaar. Op loopafstand van 1 klein dorpje en binnen rijafstand van 10 minuten heb je de keuze uit 3 dorpen.

​Villa Fahala bestaat uit 2 huizen (casas) en een yurt:

♡ de villa, met 4 slaapkamers en 3 badkamers. Er zijn 2 slaapkamers die voor alleen-gebruik geboekt kunnen worden, die slaapkamers delen 1 badkamer. Zie prijsinformatie.

♡ de casita, met 3 slaapkamers en 3 badkamers. Hiervan is 1 slaapkamer die voor alleen-gebruik geboekt kan worden. 

♡ een yurt (=een luxe tent) mét openhaard waar we rondom deze haard regelmatig de yinyoga in de middag doen.

Elke slaapkamer heeft 2 losse 1-persoonsbedden die, indien gewenst, omgetoverd kunnen worden tot een 2-persoonsbed. Op aanvraag hebben we kamers beschikbaar die gedeeld kunnen worden door 3 personen, mits de 3 personen elkaar kennen en tegelijk boeken.

​Iedere kamer heeft airco/verwarming, prachtig uitzicht over de vallei en de meeste kamers hebben openslaande deuren naar de tuin.

bottom of page