top of page

strand

en yoga in Griekenland

Tijd voor jezelf
In deze yogavakantie kies jíj waar je behoefte aan hebt. Je mag ook overal aan meedoen, dan hoef je niet te kiezen :-).
Laat je verwennen

Ontspan en laad op, raak geïnspireerd​, schuif aan in plaats van boodschappen doen. Bouw routine op, plons, wandel mee en bovenal: ervaar vrijheid!
Luxe overnachten
Een boutique hotel of een luxe tent op de Glamping (=Glamorous camping). Beide aan zee.
Naar welk verblijf gaat jouw voorkeur?
Voor iedereen!
De meeste deelnemers zijn tussen de 25 en 55 jaar,
maar met trots kan ik zeggen dat mijn oudste deelneemster 81 is...
CONTACT

Ervaren organisatie

Practice makes perfect. Zowel Katerina als ik hebben jarenlange ervaring met het organiseren van (yoga)vakanties.

Jaarlijks schaven we bij qua inhoud, begeleiding, locaties en organisatie. En doordat we zoveel deelnemers hebben gesproken weten we welke aspecten belangrijk zijn. Zoals het creëren van een gezellige sfeer in de groep, sfeervolle rustige yogaplekken en deskundige, ontspannen begeleiding van de activiteiten. Speciaal voor deze yogavakantie worden we geholpen door Dora, Vagellis, Rik en Lotje.

yoga met suus-yoga-vakantie-yoga-retrait

Katerina is geboren en getogen op het Griekse eiland Poros. Zo lang zij zich kan herinneren is ze aan het koken, bakken en aan ‘t roosteren. Natuurlijk verwachtte iedereen dat ze een Griekse man zou trouwen maar het werd Rik, een Nederlandse man. Al gauw startten ze hotel Odyssey, waar je haar kookkunsten kunt proeven. Via Rik hoor je als de (aan) betaling is ontvangen. Ook is hij fan van yoga en doet hij zo veel mogelijk mee.

Ben je kookfan? Neem dan een kijkje op Katerina's blog: Katerina’s Kouzina. En als je zin krijgt om met haar mee te koken en/of yoga te komen doen, spring op het vliegtuig naar Athene. Vanaf daar brengt de boot je in een uur naar Poros. Wij ontvangen je met open armen ontvangen!

yoga met suus-yoga-vakantie-yoga-retrait

Al zeilend rond de Griekse eilanden ontdekte ik Poros vele jaren geleden. Door de kleine gemeenschap van ongeveer vierduizend inwoners, de afwezigheid van massatoerisme en de authentieke sfeer voelde ik mij er al snel thuis.  Poros met zijn verborgen strandjes en eindeloze pijnboombossen is een oase van rust, maar toch ook heel levendig. Op het eiland van 31 vierkante kilometer is de zee altijd dichtbij. Voor mij is Poros daarom de ideale plek voor een yogavakantie. Ik neem je tijdens deze yogaweken heel graag mee naar verschillende yogaplekken zodat je, net zoals ik, van het hele eiland kunt genieten. Klik hier om meer over mijn yoga-achtergrond lezen en hier kun je doorklikken naar een leuke blog die een indruk geeft van de yogaweken op Poros.

yoga met suus-yoga-vakantie-yoga-retrait

Als dochter van de Griekse Katerina en de Nederlandse Rik (zie hierboven en hieronder) groeide Dora op in Nederland maar onderhield altijd nauwe banden met haar moeders land. Nu ze volwassen is en klaar met haar opleiding runt ze samen met haar vriend Vaggelis de Odyssey bistro. 

yoga met suus-yoga-vakantie-yoga-retrait

De afgelopen jaren bracht Lotje tijd door met werken, studeren en lesgeven in Belize, Bonaire, Thailand, India, Spanje, Turkije, Marokko, Italië en Griekenland… om ook altijd weer terug te komen in Nederland. Want een goed deel van het plezier zit voor haar in het thuiskomen en keer op keer beseffen dat je je overal en altijd kunt verbinden met ontdekken, leren, geven en ontvangen. Yoga en Reiki helpen haar om dagelijks de avontuurlijkste reizen te beleven, waar ze ook is. Lesgeven, delen met anderen, werkt als de wind in haar zeilen. 

Samen met Lotje heb ik verschillende yogaweekenden en -weken gewerkt. Met als een van de hoogtepunten de yogaweken in de sneeuw afgelopen winter. Meer informatie over Lotje vind je op haar website.

yoga met suus-yoga-vakantie-yoga-retrait

Ester is yogadocent, ondernemer en psycholoog. In 2008 heeft zij haar bedrijf Vositivity opgericht vanuit waar ze onder andere yoga-, inspiratie- en persoonlijk leiderschapsreizen aanbiedt. Haar werkwijze is er op gericht mensen en organisaties te helpen vanuit het hart te leven en te werken en op die manier te genieten van de dingen die er echt toe doen. Dit doet zij vanuit grote betrokkenheid, met warmte en plezier, op een nuchtere en resultaatgerichte manier. In de door haar ontwikkelde JOYFUL methode worden mentaal en fysiek werken gecombineerd. In haar methode brengt zij haar diverse ervaringen samen van onder andere yoga, psychologie, haptonomie, shiatsu en emotioneel lichaamswerk.

Samen met Ester geef ik regelmatig les in Amsterdam. Redelijk uniek: 2 docenten in de les en 4 handen voor adjustments en mini massages. Blije gasten, tijd voor aandacht en wij dus ook heel blij. Zo anders en gaaf naast onze eigen lessen en yogaretreats. Samen in plaats van alleen. Afwisseling blijft het leukst.

bottom of page