top of page

Programma's Poros

Aankomstdag
yoga met suus-yoga-vakantie-yoga-retrait
De meesten komen op zaterdag met de ferry aan op Poros. Het tijdstip wisselt en ik heb met een ieder persoonlijk contact over het laatste stukje naar de accomodatie. Uiteraard ben je altijd welkom om een dag eerder te komen.
Na aankomst ontvang je een welkomstdrankje en een snack. Vanaf 15 uur is je verblijf klaar. Het gezamenlijke programma start zaterdagavond met het diner.
Overige dagen
yoga met suus-yoga-vakantie-yoga-retrait
♡ Fruit/thee/water voor de liefhebber
♡ Wandeling - Yoga - Wandeling*
♡ Uitgebreid ontbijt
♡ VRIJE TIJD (zie overige activiteiten)
♡ Wandeling - Yoga - Wandeling*
♡ Borreltijd
♡ Een gezond mediterraans menu
Vertrekdag
yoga met suus-yoga-vakantie-yoga-retrait

Een laatste gezamenlijk ontbijt en  uiterlijk om 11 uur uitcheck. Koffers kun je gedurende de dag bij ons laten staan, ook kun je nog gebruik maken van onze gezamenlijke ruimtes. Verder is er over het algemeen nog wel een badkamer beschikbaar om een  douche te nemen voor vertrek. 

poros.png

1. Yoga & Wandelen (Hotel)

20 tm 27 april 2023

el torcal.jpeg

2. Yoga & Wandelen (Glamping)

1 tm 8 juni 2023

yoga.jpg

3. Yoga & (net)Werken (Glamping)

14 tm 21 september 2023

Programma 1. Yoga en Wandelen (hotel)

Programma 1

De **tjes

* Alle 'overige' dagen worden er 2 lessen van ongeveer een uur gegeven met uitzondering van 1 dag waarop slechts 1 les gegeven zal worden. Het moment van de yogalessen wordt tijdens het ontbijt en het diner vastgesteld. We proberen zoveel mogelijk de yoga buiten te doen en op wisselende plekken om jou op die maner zoveel mogelijk van het mooie eiland Poros te kunnen laten zien. Hierdoor kan het tijdstip van de lessen verschillen en wordt de yoga regelmatig gecombineerd met een wandeling naar een mooie yogaplek. Mocht je twijfelen of deze reis iets voor jou is lees dan ook even 'voor wie'. En mocht je twijfelen  of de wandelingen voor jou haalbaar zijn: neem dan even contact met mij op. 

Programma 2. Yoga en Wandelen (Glamping)

Programma 2

Dit programma is grotendeels gelijk aan programma 1 hierboven. Het enige verschil is dat de yogalessen grotendeels op wisselende plekken op de Glamping zijn. Er wordt daardoor wat minder met z'n allen gewandeld (1 x een historische wandeling en 1 x een wandeling op de Glamping). De schatkist aan zelf de wandelen route's staat tot je beschikking via deze handige site

Programma 3. Yoga en (net)Werken (Glamping)

Programma 3

Uiterlijk december 2023 volgt de inhoud van het programma online. Je kunt mij alvast wel contacten voor de inhoud!

Verschillende yogastijlen

2 yogalessen
Een "sportieve" les:
Vinyasa Flow 
en een "relaxte" les:
yin-yoga.

Overnachten op Poros

Luxe overnachten

Een boutique hotel of een luxe tent op de Glamping (=Glamorous camping). Beide aan zee.

Naar welk verblijf gaat jouw voorkeur?

Alle soorten en maten

Voor iedereen!

Flexibiliteit qua geest, openheid, humor, nieuwsgierig-, leergierig- en zelfstandigheid zijn de mooiste gemeenschappelijke delers. 
bottom of page