top of page

Programma Poros

yoga met suus-yoga-vakantie-yoga-retrait
Aankomstdag
De meeste gasten komen op dezelfde tijd aan met de aanbevolen vlucht. Dit tijdstip wisselt per week. Uiteraard ben je altijd welkom om een dag eerder te komen of met een andere vlucht.
Na aankomst ontvang je een welkomstdrankje en een kleine snack. Vanaf 15 uur is je accomodatie klaar. Het gezamenlijke programma start zaterdagavond met een aperitief en diner.
yoga met suus-yoga-vakantie-yoga-retrait
Overige dagen
♡ Fruit/thee/water voor de liefhebber
♡ Wandeling - Yoga - Wandeling*
♡ Uitgebreid ontbijt
♡ VRIJE TIJD (zie 'voor wie' en ook overige activiteiten)
♡ Wandeling - Yoga - Wandeling*
♡ Borreltijd
♡ Een gezond mediterraans menu
yoga met suus-yoga-vakantie-yoga-retrait
Vertrekdag

Een laatste gezamenlijk ontbijt. Vervolgens mag je vertrekken wanneer je wilt. Wel vragen wij je uiterlijk om 11 uur jouw kamer leeg te hebben. Koffers kun je gedurende de dag bij ons laten staan, ook kun je nog gebruik maken van onze gezamenlijke ruimtes. Verder is er over het algemeen nog wel een badkamer beschikbaar om een  douche te nemen voor vertrek. 

De **tjes

* Alle 'overige' dagen worden er 2 lessen van ongeveer een uur gegeven met uitzondering van 1 dag waarop slechts 1 les gegeven zal worden. Het moment van de yogalessen wordt tijdens het ontbijt en het diner vastgesteld. We proberen zoveel mogelijk de yoga buiten te doen en op wisselende plekken om jou op die maner zoveel mogelijk van het mooie eiland Poros te kunnen laten zien. Hierdoor kan het tijdstip van de lessen verschillen en wordt de yoga regelmatig gecombineerd met een wandeling naar een mooie yogaplek. In bijgaande pdf tref je een meer gedetailleerde indruk van een planning. Let op, deze detailplanning verschilt per week, afhankelijk van het seizoen. Mocht je twijfelen of de wandelingen voor jou haalbaar zijn: neem dan even contact met mij op. Er gaat in principe altijd een auto mee waar enkele plekken beschikbaar zijn.

Verschillende yogastijlen

2 yogalessen
Een "sportieve" les:
Vinyasa Flow 
en een "relaxte" les:
yin-yoga.

Overnachten op Poros

Luxe overnachten

Een boutique hotel of een luxe tent op de Glamping (=Glamorous camping). Beide aan zee.

Naar welk verblijf gaat jouw voorkeur?

Alle soorten en maten

Voor iedereen!

Flexibiliteit qua geest, openheid, humor, nieuwsgierig-, leergierig- en zelfstandigheid zijn de mooiste gemeenschappelijke delers. 
bottom of page